Tranzacții fără griji cu ajutorul departamentului de Creditare și Tranzacții!

Two people signing a documentUn rol important în compania noastră îl are departamentul de Creditare și Tranzacții, unde colegele noastre sunt alături de dumneavoastră pe tot parcursul tranzacției imobiliare, pentru a se asigura că aceasta decurge fără griji.

Încă din momentul în care vă hotărâți să achiziționați un imobil prin intermediul companiei noastre, dacă doriți să apelați la un credit bancar, puteți beneficia de consiliere financiară profesională gratuită. Interacționând cu mii de clienți, colegele noastre vă pot prezenta o imagine de ansamblu a condițiilor cerute de instituțiile bancare, fără ca dumneavoastră să fiți nevoiți să mergeți la fiecare bancă pentru a solicita informații, econimisind astfel timp și bani.

Credit ipotecar sau Prima Casă?! Dacă încă nu ați aflat care este soluția optimă de finanțare pentru achiziția noii locuințe, apelați cu încredere la departamentul nostru, deoarece consilierii FideliaCredit vă vor explica clar condițiile pentru ambele tipuri de credit.

Consilierii noștri financiari sunt la curent cu ultimele noutăți din domeniu, expunându-vă o situație la zi a ofertelor bancare, iar pe durata tranzacției beneficiați de suport și feedback continuu până la încheierea acesteia.

În momentul în care v-ați hotărât să cumpărați sau să vindeți un imobil, tot colegele noastre vă vor explica exact ce documente sunt necesare, ajutându-vă cu pregătirea dosarului pentru tranzacție, ca în ziua semnării să nu întâmpinați surprize neplăcute.

Consilierea finaciară este un serviciu gratuit pe care îl oferim tuturor clienților ce aleg să tranzacționeze cu noi, iar pentru mai multe informații puteți să ne contactați completând acest formular sau accesând site-ul www.fideliacredit.ro