Sfaturi utile atunci când căutați un spațiu comercial

Alegerea unui spațiu potrivit pentru afacerea dumneavoastră este principalul obiectiv al colegilor noștri care se ocupă de acest tip de proprietăți. Am stat de vorbă cu aceștia, iar mai jos am schițat câteva din punctele de care ar trebui să țineți cont.

1) Dacă aveți o afacere bazată pe vânzărea de produse atunci trebuie să alegeți un spațiu poziționat într-o zonă cu trafic auto și pietonal intens, pentru a beneficia de vad comercial.

2) Locurile de parcare pentru personal și în special pentru clienți. Cu toții dorim ca atunci când avem treabă într-o instituție, să găsim un loc de parcare rapid, fără a sta cu grijă că incomodăm traficul.

3) Poziția,  spre exemplu dacă desfășurați o activitate ce nu se bazează pe vadul stradal, puteți opta ca biroul dumneavoastră să fie pe o stradă secundară. Un avantaj ar fi că de obicei chiriile pentru aceste spații sunt mai mici.

4) Accesibilitatea pentru clienți. Spre exemplu dacă domeniul de activitate este adiacent domeniului medical, atunci puteți opta pentru un spațiu cât mai aproape de instituții precum spitale sau centre medicale.

5) Împreună cu consultantul nostru imobiliar puteți întocmi o listă cu dotări specifice, necesare afacerii dumneavoastră precum săli de conferință, recepție, intrare secundară, rampă TIR, etc.

Portofoliul nostru de spații comerciale îl regăsiți pe www.fideliacasa.ro, iar consultanții noștri imobiliari vă așteaptă în unul din cele 4 sedii pentru a rezolva cererea dumneavoastră rapid și simplu.
Sursă foto: chron.com