Black Friday ! 4 zile de reduceri TRĂSNET -» 27-30 NOIEMBRIE

fata

Exact așa cum ne-am propus la ultimele campanii, ne ținem de promisiuni și de Black Friday am organizat o nouă campanie. De această dată îți răsplătim fidelitatea cu oferte imobiliare special gândite pentru tine și evident, cu reduceri pe măsură.

Știm că nicăieri nu-i mai bine ca acasă, știm cât de important este pentru fiecare dintre noi să ne întoarcem după o zi agitată de muncă într-un loc sigur și familiar sau cât e de frumos să aștepți sărbătorile de iarnă în liniștea propriului tău cămin.

Tocmai de aceea nu ai cum să mai eziți sau să mai stai pe gânduri, pentru că a venit momentul să faci schimbarea, să faci un pas în viață.

Intră pe fideliacasa.ro sau pe pagina noastră de facebook și urmărește-ne ofertele, iar în perioada 27-30 noiembrie îți oferim toate motivele pentru a alege înțelept: 4 zile cu promoții trăsnet la zeci de imobile: apartamente, case, terenuri.

Fie că vrei să închiriezi, fie vrei să achiziționezi ai șanse reale să te bucuri de aceste reduceri, mai ales că ți-am lăsat și timp de analiză și gândire.

Începând de astăzi vei găsi ofertele noastre promoționale promovate pe facebook și pe fideliacasa.ro, iar că să beneficiezi într-adevăr de aceste discount-uri trebuie să :

            1.   programezi o vizionare până în 27 noiembrie și să semnezi antecontractul în perioada 27- 30 noiembrie sau,

            2.   programezi o vizionare în perioada 27-30 noiembrie și să semnezi antecontractul în maxim o săptămână de la vizionare.

Fii pe fază! Black Friday is coming!