Clientul nostru, partenerul nostru!

Gândește-te la client, nu la concurență. Clienții sunt viitorul tău, reprezentând oportunități, idei și mijloace noi de dezvoltare”, premisă a fondatorului Dell Computer care de 17 ani este și în ADN-ul  companiei noastre.

De ani de zile încercăm să rămânem fideli clienților prin servicii profesioniste și complete de consultanță în domeniul imobiliar și nu numai, pentru că nu uităm să răsplătim loialitatea și încrederea ce ne este acordată. Într-o piață în care nivelul concurenței este foarte ridicat ne bucurăm să punem la dispoziția clienților instrumente prin care să le facilităm accesul la produsele noastre, precum și instrumente care aduc beneficii în plus, cum este de altfel  și Cardul Fidelia EXCLUSIV.carduri

Cu peste 50 de parteneri comerciali, acest card oferă reduceri substanțiale clienților noștri fideli, iar în urma campaniei realizată de Valentine’s Day alți zece norocoși s-au ales cu câte un card câștigător.

Îți dorești să adaugi un plus de stil și culoare casei tale, că vrei să oferi un cadou inedit sau să dăruiești emoție prin flori speciale,  fie că vrei să petreci într-o atmosferă relaxantă, când ai un discount între 10% – 20% până la 50% totul devine mai simplu și mai usor.

Cu fiecare nou partener încercăm să fim atenți la nevoile și sugestiile clienților, astfel încât să avem o paletă diversificată de servicii și produse de top.

În relația cu partenerii noștri ne dorim să fim un colaborator de încredere, să formăm un mecanism bazat pe reciprocitate, responsabilitate și corectitudine, mecanism orientat spre necesitățile clientului, în baza valorilor pe care le dezvoltăm și pe care le adaptăm constant exigențelor pieței.

  1. Amenajari interioare și decorațiuni personalizate , mobilier, bricolaj

Visaria 5-10%; Novambient 5-15%; Art Decor 5-15%;  Decora House 20-25%;  Mobexpert 10%; Praktiker 10%; Rom Confort 5-20%; Negura 5-15%

  1. Uși, jaluzele, ferestre

Soledo 5% ; Thomplast 10% ; Usi 365 10-20%; New Plast Consult 15%

  1. Servicii de curățenie, dezinsecție, curățătorie haine și covoare

Tiffany 15%;  Gedras 10% ; Casa Curata 15%; Deraticon 10%

  1. Aranjamente florale si decoratiuni, rochii de mireasa

Wedding Day 10%;  Floraria Olireea 20%;  Tulip 10%

  1. Asigurări facultative de locuințe, închirieri auto, servicii de turism, servicii pază

Omniasig 25-40% ;  Cargoman 10%; Travis Rent a car 10%; Travis Tourism 5-10% sau extra beneficii; Gip Est 10-15%

  1. Haine, produse cosmetice, cadouri

Seroussi 10%; Viorica Cosmetic 5%; Blue Gifts 5%

  1. Restaurante, cofetării

Grinch 10% ; Cake Expert 10%; Restaurant Vivid 15%; Oxford Pub 10%

  1. Servicii de estetică și înfrumusețare, nutriție, servicii medicale

Dermoesthetique 10-50%; Salon Promenade Art 20%, Centrum Gym 5-20%;  Optiklar 20%;  Uzina de Zambete 10-50%; HermaMed Center 5-15%; HelenDental 10%

Ne propunem să extindem această comunitate exclusivistă, să creștem numărul colaboratorilor și să fim cât mai aproape de clienți.