Fidelia Casa Alexandru -> 8 ani de fidelitate!

Când spui ”Sediul FideliaCasa Alexandru” spui Loredana Acasandrei.
Când spui ”Loredana Acasandrei” spui : succes, muncă, talent, viață, bucurie, emoție … toate adunate într-o ființă care cu 8 ani în urmă pornea la un drum a cărui traiectorie nici măcar nu o bănuia.
Pe 1 iunie 2011, patru persoane încercau să lucreze la biroul din Alexandru, independent de biroul din Păcurari, în intenția de a fi mai aproape de clienți și de nevoile acestora. Ceea ce părea atunci pentru mulți o utopie, este de câțiva ani o realitate frumoasă. Biroul Alexandru este locul în care zi de zi își beau cafeaua de dimineață și muncesc împreună 10 oameni minunați, care fac cu drag profesia de agent imobiliar și care trăiesc cu satisfacția mulțumirii pe care o aduc clienților lor.
Ați pășit în al nouălea an, un an pe care vi-l doresc plin de realizări și satisfacții profesionale. Va fi cu certitudine un an plin de provocări pe care sunt convinsă că le veți depăși, așa cum ați făcut-o întotdeauna!

IMG-20190603-WA0002

La mulți ani!!!

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>