Treasure Hunt FDL 2.0

            Încă un an până la … majorat! La asta mă gândeam sâmbătă, când ”mă plimbam” prin oraș, înscrisă fiind la cea de-a doua ediție Treasure Hunt organizată de FideliaCasa. Treasure Hunt este una dintre activitățile pe care le-am realizat cu ocazia celei de-a 17-a aniversare a companiei Fidelia Casa. Anul acesta a fost cea de-a doua ediție, cu un traseu mai provocator, care ne-a pus la încercare talentele de negociatori. Dar să încep cu … începutul.

            M-am trezit devreme în ideea de a ajunge la timp la slujba de sfințire, care a avut loc la sediul din centru. Este un eveniment la care mereu am ținut, deoarece l-am văzut ca o punte spirituală pe care trebuie să pășim din când în când. După slujba de sfințire, am servit cu toții un ”mic dejun” în familie și am dat o fugă acasă pentru a ne echipa corespunzător evenimentului ce urma : TREASURE HUNT, ediția a 2-a.

            Așa cum începusem să vă spun, ediția din acest an a fost una mai interesantă, atât ca lungime a traseului cât și ca provocări pe care a trebuit să le îndeplinim. Lucrând în domeniul imobiliar, niciodată nu am înțeles foarte bine de ce fuge lumea de … înălțimi: ”Fără ultimul nivel!!!”Mie mereu mi-au plăcut înălțimile – dovadă faptul că locuiesc la etajul 10 al unui bloc vechi, dar care-mi oferă cele mai frumoase răsărituri de soare, liniștea și priveliștea pe care un nivel inferior nu mi le va oferi niciodată. Ei bine, una dintre provocările zilei a fost să ajungem pe unele dintre cele mai înalte și renumite clădiri din oraș. Cel mai spectaculos a fost să urcăm pe acoperișul hotelului Hampton By Hilton (fostul hotel ”Europa”), de unde am admirat orașul…în toate punctele cardinale. Mulțumim din suflet proprietarilor hotelului care ne-au pemis să urcăm acolo, să ne fotografiem cu orașul care era toropit de căldură la acea oră – 35 de grade.

            A fost frumos să ne plimbăm prin oraș, printre ieșenii care cu certitudine se întrebau ce facem pe căldura aia prin soare, să răspundem la ghicitori, să facem selfie-uri cu trecătorii, să căutăm un loc umbros ca să compunem o melodie, să vindem apă rece sau cafea trecătorilor. Pentru mine cel mai frumos moment, după urcatul pe acoperișul hotelului Hilton, a fost plimbarea cu autobuzele – nu mai fusesem … de multă vreme și a fost distractiv să umplem jumătate de autobuz cu ”fideliști” care căutau locul în care se compostează biletele :))

”Comoara” am găsit-o pe terasa unui apartament situat la ultimul etaj al unuia dintre blocurile complexului ”Atrium Garden”, situat în Popas Păcurari. De data aceasta ne-am bucurat de o priveliște superbă asupra orașului, muzică, apă, suc, cafea  și alte chestii de care aveam mare nevoie după 5 ore de alergat prin soare.

Seara am încheiat-o într-unul dintre locurile dragi nouă, renumit atât prin priveliștea pe care o oferă, cât și prin ospitalitatea gazdei noastre : Taverna Bucium. Ca do obicei, domnul Dan ne-a răsfățat cu bucate alese iar noi am completat cu … alte ingrediente necesare pentru o petrecere reușită. Am ajuns acasă târziu, în noapte … obosită dar fericită pentru că am petrecut o zi minunată alături de colegii mei.

La mulți ani, FideliaCasa!!!