Tradiția întâlnirilor fidele de la sfârșit de an…

Tradiția întâlnirilor fidele de la sfârșit de an cu întreaga echipă s-a respectat și în decembrie lui 2019, pentru că da, iubim să ne adunăm ca în familie, să povestim, să ne descoperim colegii, să ne
bucurăm de momente frumoase împreună! De această dată, ne-am refugiat la o mică cabană din pădurea Bucium, într-un mediu, unde rusticul și eleganța se armonizează perfect.
Seara de 8 decembrie a debutat cu prezentări, cu enunțarea principiilor, valorilor și procedurilor care ne mențin pe piață de 18 ani si care ne ajută să conservăm valoarea pe care o putem da către clienții noștri, am punctat obiective și strategii pentru schimbările anului 2020.
Și dacă tot vrem să fim în pas cu tehnologia, prezentarea celor patru departamente s-a materializat inedit, printr-o aplicație interactivă. Cu întrebări pregătite pentru fiecare, am reușit să ne cunoaștem mai bine colegii, dar si pe noi înșine. Apoi, am trecut la cel mai important moment al serii: premierea celor care s-au evidențiat prin rezultate remarcabile. În acest an, se pare că ”plimbările pe șantiere” au dat mai multe roade, iar departamentul Rezidențial a fost desemnat echipa anului 2019, o echipă bine închegată, ambițioasă, în care “toți sunt pentru unul și unul pentru toți”. Fără doar și poate, comunicarea, colaborarea şi completarea între membri și-a spus cuvântul, iar reușitele nu au întârziat să apară.
Tot la categoria cei mai buni dintre cei mai buni este și Cătălin Lupu, desemnat agentul anului 2019, un agent perspicace care ”află unde merg oamenii și cumpară terenul înainte ca ei să ajungă
acolo”.
Felicitări pentru profesionalism, interes și determinare!
Mulțumim tuturor colegilor, clienților și partenerilor noștri pentru fidelitate și încredere!
Vă dorim ca noul an să vă surprindă acasă, alături de cei mai frumoși oameni!