Uite că mai trece un an și vine 2020…

Uite că mai trece un an și vine 2020. De inversăm ultimele 2 cifre ne întoarcem în timp la anul ”nașterii” FideliaCasa. Au trecut de atunci 18 ani – acușica ne facem majoratul! :)
Ca la fiecare final de an, pe 7 decembrie am regăsit bucuria de a petrece împreună, într-un cadru de poveste, câteva ceasuri. De data aceasta am rămas aproape de casă, dar am fugit în pădure, la una dintre cele mai primitoare locații din zonă – Cabana Bucium.
Când am venit, se învârtea deja deasupra jarului un berbecuț ținut vreo săptămână într-un baiț special iar pe plita de afară iesea aburul din cratița cu vinul roșu îmbogățit cu arome de iarnă. Ce ne-a lipsit atunci a fost zăpada, care anul acesta se lasă cam mult așteptată.
Alături, în căbănuță, un șemineu în care se auzeau trosnind lemnele uscate și alături, bradul lui Moș Crăciun, ”încercuit” de cadourile pentru ”copiii cuminți” de la FideliaCasa. Gazdele noastre pregătiseră și 5 mese mari la care urmau să se aseze cei 45 de invitați – cei care așteptau cu nerăbdare să afle care sunt
cei mai buni dintre cei buni.
Cu toată lipsa zăpezii, au ajuns la noi colindătorii – Fundația Un Coup de Main d’Emmaüs cu un grup de persoane fără adăpost, implicit persoane aflate în situații precare în orașul Iași de care aceștia se ocupă. După ce au primit cu bucurie imensă darurile, au stat cu noi la o masă special amenajată pentru ei și … la plecare, în fața cabanei, au dorit să ne mai colinde o dată, în semn de mulțumire. Pentru mine, acesta a fost cel mai emoționant moment al serii … :)
Ce aș putea să spun decât că se simțea bucuria de a fi acolo, de a ne simți bine împreună și de a-i sărbători cum se cuvine pe performerii anului 2019. Aceste momente au fost lăsate pe mai târziu … dar au meritat așteptarea.
Cele mai așteptate premii au fost ”Managerul anului” și ”Agentul anului”. Iar anul 2019 a fost un an al reușitelor pentru frumoasa echipă ”Rezidențiale noi”, coordonată de Tiberiu Darie, cel care și-a dorit enorm acest premiu – ”Managerul anului” – pentru care a muncit alături de cei 6 colegi din actuala echipă.
Premiul ”Agentul anului” i-a fost atribuit lui Cătălin Lupu – cel care în acest an a reușit să-și atingă pe deplin obiectivele din plan profesional : cea mai înaltă treaptă de carieră – Golden Partener și cel mai bun agent din FideliaCasa.

Felicitări Cătă!!! Felicitări Tibi & Echipa ”Rezidențiale noi”!!! 2019 a fost anul vostru. Să vedem ce va fi în 2020! :)

Priveam în jur, mai ales la colegii mai noi din companie și citeam pe unele fețe dorința de a fi și ei cândva pe podium. Și-mi aminteam de fețele celor 2 … de acum 7 ani, când intrau cu încredere și multă dorință de a reuși în cadrul echipei noastre. Ei și-au urmat visul! Sper ca la fel să facă mai mulți dintre cei din ”familia” noastră, pentru că au tot ceea ce le trebuie ca să aibă succes. Le trebuie doar mai multă determinare și perseverență!
După decernarea premiilor și a aplauzelor binemeritate de cei care au pășit în față, a urmat o petrecere pe cinste, până duminică dimineață. Și uite așa, a mai trecut o seară de poveste … cu râsete, cadouri, dans, premii, veselie și voie bună! Așa s-a încheiat o seară de poveste :)
La mulți ani, dragi prieteni! Să aveți și voi un 2020 plin de realizări și împliniri!