Reprezentarea Exclusivă Online

Fiecare încercare prin care trecem trebuie privită ca o reinventare, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Stimate proprietar interesat în a-ți vinde imobilul, am gasit soluția prin care putem construi un parteneriat, dincolo de restricțiile pe care situația actuală ni le impun. Acest lucru poate fi numit pe scurt: Reprezentarea Exclusivă Online.

Am adaptat procesul, astfel încât să avem grijă de SIGURANȚA dumneavoastră. FideliaCasa va limita, pe cât posibil, interacțiunea umană. Pentru a vinde o proprietate, de acasă, aveti de urmat câțiva pași:

-> 1. Creati un cont de proprietar pe site-ul www.fideliacasa.ro.

-> 2. Încărcați proprietatea pe site! Dacă întâmpinați dificultăți, sunați la 0746.22.22.44. Sunt câțiva pași pe care-i veți face sub îndrumarea unui consultant imobiliar, cel care vă va ajuta să stabiliți o valoare de vânzare realistă pentru proprietate și vă va fi aproape de aici înainte pe tot parcursul colaborării.

Important : pentru a publica oferta pe site va trebui să aveți pregătite următoarele documente/materiale în format electronic : fotografii reprezentative, actele de proprietate și cartea de identitate a proprietarilor. După transmiterea electronică a datelor solicitate se va genera automat, pe adresa dumneavoastră de email, Contractul de Reprezentare Exclusivă .

-> 3. Pentru liniștea dumneavoastră, potențialii cumparatori interesați de o vizionare la proprietatea dumneavoastră sunt consiliați și legitimați de către consultantul imobiliar. Programarea vizionarii se va stabili, de comun acord cu dumneavoastră , cumparatorul fiind îndrumat de către consilierul imobiliar sa ajungă la proprietatea dumneavoastră chiar și neînsoțit de către acesta. După fiecare vizionare făcută la imobilul dumneavoastră de către un potențial client, veți primi pe email un feed back scris din partea consilierului imobiliar.

-> 4. Odată identificat cumpărătorul potrivit și negociate toate condițiile tranzacției, se va demara procedura de semnarea a antecontractului de vânzare, cu sprijinul juristului companiei. Profesioniștii companiei FideliaCasa vor superviza toate actele necesare semnării vânzării pentru ca întreg procesul pregătirii actelor să se desfășoare fără niciun stres.

-> 5. La data convenită, de comun acord, vă veți prezenta la Notariat, însoțiți de juristul FideliaCasa, pentru semnarea Contractului de Vânzare și încasarea sumei cuvenite.

Sunteți în SIGURANȚĂ alături de un partener profesionist – FideliaCasa!

blog