Fidelia Casa a împlinit 18 ani! (2002 – 2020)

Luna aceasta, Fidelia Casa a împlinit 18 ani de când oferă servicii imobiliare pe piața ieșeană. Deși  firma a fost înființată pe 26 iunie, în luna iulie a anului 2002 s-a pornit căutarea viitorilor agenți imobiliari. De aceea, în fiecare an în luna iulie, Fidelia Casa sărbătorește.

Cel de-al 18-lea an ne-a prins în plină pandemie, traversând o perioadă deloc fastă pentru domeniul imobiliar, dar cu același optimism și încredere în faptul că NOI vom depăși cu bine aceste momente. Prin urmare, ca de obicei, am început evenimentele dedicate aniversării noastră cu sfințirea noului sediu din str. Păcurari nr.156, eveniment care a avut loc în jurul prânzului. Ca în fiecare an, l-am avut alături de noi pe Părintele Ionel Șerban, una dintre persoanele care a urmărit evoluția companiei încă de la începuturi.

Pentru că suntem în stare de alertă, locația aleasă pentru activitatea de echipă a fost VisAventura, o pensiune situată în Vișani. Pădurea, lacurile, tiroliana, grătarul … au fost ingredientele care alături de buna dispoziție au reușit să creeze mediul perfect pentru ”fideliști” și invitații lor.

Una dintre atracțiile serii a fost concursul ”MasterChef Fidelia Casa”, un concurs în care ne-am întrecut în ”ale gătitului”. De asemenea, ne-am bucurat de prezența printre noi a saxofonistului Alex Huțanu (Alex Jaxx), un tânăr talentat care ne-a bucurat urechile și sufletele cu muzica sa. În rest … muzică, dans, veselie și voie bună, așa cum stă bine unor tineri de 18 ani!!!

La mulți ani, Fidelia Casa!!!

 

107993253_3226190984090373_4254264036289829843_o

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>