O femeie puternică, ambițioasă și curajoasă…

”Unei femei care dorește să-și clădească o carieră în domeniul imobiliar nu-i este deloc ușor. Dar ei i-a plăcut întotdeauna să încerce ce e mai provocator. Mereu și-a dorit să facă lucruri deosebite. Și în ultimii 18 ani, FideliaCasa a fost ”terenul” pe care a experimentat talentele ei de vânzător, negociator, formator de oameni și echipe.
Îmi place foarte tare un citat al lui George Bernard Shaw : ”Femeia nu e inferioară bărbatului şi nici superioară lui, dar despre egalitate nici nu poate fi vorba.”
Ei bine, în domeniul imobiliar Loredana Acasandrei este unul dintre cei mai vechi și buni agenți imobiliari din Iași și chiar cred că ”luptă” cu bărbații din breaslă, cot la cot! Este o femeie puternică, ambițioasă și curajoasă. Iubește oamenii iar această profesie i s-a potrivit și prin prisma faptului că are mereu ocazia să-i ajute în rezolvarea unei probleme imobiliare. De asemenea, din 2011 coordonează biroul din cartierul Alexandru cel Bun și a ajutat la formarea și performanțele multor agenți imobiliari.
Acum, după 18 ani de imobiliare și tot atâția în FideliaCasa îi dorim multă sănătate și succese profesionale în toate direcțiile pe care și le-a propus! Și încă un lucru important : Lore, rămâi așa cum ești, pentru că ești un OM minunat!!!!

La mulți ani!!!”

final