Cauți casa perfectă? Urcă-te acum în trenul de mare viteză FideliaCasa!

Primul pas. Dă click pe Fidelia Maps! Economisește timp!

Știi dacă se construiește ceva pe Copou? Aș vrea să mă mut acolo! Dacă afli de apartamente noi în Nicolina să mă suni, da? Caut un balcon mare sau o terasa mare, că de când cu munca de acasă și școală online vreau să stau mai mult la soare!

Aruncă toate grijile la coșul de gunoi! De acum ai toate apartamentele noi la un click distanță.
https://www.fideliacasa.ro/harta-proiectelor-imobiliare-iasi.html

Fidelia Maps este harta virtuală a ansamblurilor rezidențiale noi. În câteva secunde afli amplasarea exactă a mai mult de 3000 de apartamente noi din Iași. Și nu numai! Știi imediat în ce fază de construcție sunt acestea, număr de camere, dar și prețuri și termene reale de finalizare a lucrărilor.

Pasul doi! Sună consultanții FideliaCasa! Zero comision.

Consiliul de Administrație al familiei tale reunit pe Fidelia Maps a ales. Acum trebuie să îți vezi visul cu ochii. Casa! Apartamentul. Peste 50 de membri ai echipei FideliaCasa sunt alături de tine de la prima interacțiune până în momentul semnării contractului de vânzare. Punând accent pe valorile companiei – Responsabilitate, Încredere, Implicare  – experții noștri îți vor oferi cele mai bune servicii de consultanță imobiliară, tehnică, juridică și de creditare. Totul gratuit! Inclusiv transportul către apartamentele pe care vrei să le vezi.

Citeste integral articolul pe Ziarul de Iasi

Stiri asemanatoare