Fidelia Casa a împlinit 19 ani!

Luna Iulie este luna aniversării FideliaCasa.

Compania a împlinit 19 ani de când oferă servicii imobiliare pe piața ieșeană.

Așa cum obișnuim în fiecare an, am început evenimentele dedicate aniversării noastre cu sfințirea sediului din str. Păcurari nr.156, eveniment care a avut loc în jurul prânzului, iar pentru că suntem de părere că este cel mai potrivit pentru oficierea slujbei, l-am avut alături de noi pe Părintele Ionel Șerban, una dintre persoanele care a urmărit evoluția companiei încă de la începuturi.

Ne-am dorit să marcăm împlinirea celor 19 ani într-un mod inedit: o plimbare pe străzile Iașului cu Tramvaiul de Epocă, un tramvai fabricat la Berlin în secolul al XIX-lea, pe 1 Martie în anul 1900, ieșenii fiind printre primii români care au făcut cunoștință cu tramvaiul electric.

20210724_135309

Având în vedere că evantaiele reprezintă un element definitoriu al acelor vremuri, am ales să aducem în actualitate evantaiele, care ne-au însoțit pe tot parcursul itinerariului, dar și pe care le-am împărțit oamenilor care se plimbau pe străzile orașului.

Pentru că anul trecut ne-am simțit nemaipomenit, așa cum obișnuim să facem de câțiva ani, începând cu ora 19 am renunțat la ținutele office și ne-am dat întâlnire în locul unde am petrecut la majoratul FideliaCasa și unde am revenit cu drag.

Locația aleasă pentru activitatea de echipă a fost VisAventura, o pensiune situată în Vișani. Pădurea, lacurile, tiroliana, grătarul au fost ingredientele care alături de buna dispoziție au reușit să creeze mediul perfect pentru a dovedi că suntem o echipă chiar și atunci când vine vorba despre distracție.

În orele petrecute împreună, în pauzele scurte de pe ringul de dans, așa cum le stă bine unor profesioniști care se gândesc mereu cum să aducă un plus valoare în relațiile cu partenerii și clienții noștri, am discutat despre rezoluțiile profesionale a fiecăruia dintre noi, care cumulate să ducă la oferirea celor mai bune soluții atunci când vine vorba despre tranzacționarea pe piața imobiliară ieșeană, astfel încât să ne autodepășim.

20210724_212530

În anii ce vor urma dorim să ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă “un pas în viață” și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară. 

De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată!

La mulți ani, Fidelia Casa!!!