Primii 19 ani din următorii 100

lma loredana

 

Să lucrezi în cadrul aceleași companii de 19 de ani poate fi considerat un semn de loialitate, longevitate profesională și atașament față de job.
„Ador să îmi încerc limitele, dar mai ales să le depășesc! E un sentiment grozav să realizez mai mult decât mi-aș fi închipuit vreodată că pot face. Un perfecționist trebuie să aibă răbdare. El clădește, ordonează și îmbunătățește echipa să până când aceasta atinge performanța.” spune doamna Loredana Acasandrei despre propria persoană. A fost prezentă în FideliaCasa încă de la înființare, iar numele ei va fi cu certitudine legat de al companiei pentru totdeauna. Cu ambiție și determinare a reușit să devină Agentul Anului(această distincție se acordă agentului cu cele mai multe reușite profesionale), iar pentru că îi place să își depășească propriile limite, compania s-a gândit să-i ofere această provocare: de a deschide, „construi” și coordona al doilea birou FideliaCasa, în cartierul ei de suflet, Alexandru cel Bun.

Asemenea unui Leader, care nu este niciodată șef, ci întotdeauna un coleg de încredere, a împărtășit din cunoștințele acumulate de-a lungul anilor, toți cei care au format o echipă în cadrul sediului din Alexandru au reușit mai mult decât și-ar fi închipuit vreodată. Fiind o persoană care a știut să păstreze în sufletul ei mereu spiritul copilăriei, poate deloc întâmplător, 1 Iunie 2011, a fost anul în care a luat naștere sediul din Alexandru, sediu pe care îl coordonează cu succes.
Mulțumim pentru tot efortul, implicarea și mai ales frumoasele rezultate individuale și de echipă pe care le-a avut. La cât de mult îndrăgește acest domeniu imobiliar, un domeniu în care crede foarte mult și pe care îl iubește enorm, suntem de părere că este persoana pe care o vedem făcând această profesie … până la 100 de ani și peste!