Echipa Fidelia Casa este oglinda companiei

„Întotdeauna ajung târziu la birou, dar întotdeauna mă revanșez plecând mai devreme.” spune Charles Lamb, iar noi spunem că suntem total de acord cu această afirmație. Fără doar și poate, trezitul de la primele ore ale dimineții este o convoardă. Așa că, de ce să mergi la serviciu trist și fără chef de lucru, când echipa Fidelia Casa îți spune că te poți bucura de un program flexibil și să fii fericit pentru tot restul zilei. În plus, suntem o echipă atât de unită și pusă mereu pe șotii încât fiecare zi la serviciu ți se va părea foarte distractivă.

O zi în care ai râs cu echipa Fidelia Casa, este o zi câștigată

Se spune că râsul este cel mai bun medicament pentru trup și suflet. Din fericire, poți avea o mulțime de motive să râzi și să fii optimist ca angajat la FideliaCasa. Despre noi sunt multe de zis, așa că în continuare te vom lăsa să ne descoperi. Echipa FideliaCasa este structurată în mai multe departamente respectiv: management, team ledeari, consultanți imobiliari, juridic, HR, marketing, creditare, planificatori și call center. La fiecare sfârșit de an, ne strângem cu mic cu mare și îi premiem pe cei mai muncitori și hazlii dintre noi în cadrul Festivității Finalului de An. De regulă, cele mai așteptate premii sunt ”Managerul anului” și ”Agentul anului”.

 

close-up-young-business-person-doing-internship

În fiecare an, fiecare departament din companie dă tot ce are mai bun pentru a-și atinge pe deplin obiectivele stabilite la începutul anului. Mereu dornici de evoluție, toți angajații au oportunitatea de a urca pe podium în urma roadelor lor. Pentru echipa Fidelia Casa întâlnirile de la sfârșit de an sunt o ocazie să ne bucurăm unii pentru alții, să ne descoperim continuu, să povestim cele mai atipice întâmplări care sunt nelipsite și să ne apreciem munca colectivă. Unde mai pui că ne vizitează și Moș Crăciun odată cu premierea noastră. În felul acesta, toți angajații primesc măcar un mic cadou.

Ziua noastră e motiv de sărbătoare

Suntem norocoși deoarece suntem o echipă în continuă transformare și dezvoltare ce oferă servicii imobiliare pe piața ieșeană de 19 ani. Luna iulie este pentru echipa Fidelia Casa o perioadă de sărbătoare. În fiecare an această perioadă începe cu sfințirea sediului din strada Păcurari nr. 156 alături de Părintele Ionel Șerban, care este una dintre persoanele care a urmărit evoluția companiei încă de la începuturi. În fiecare an, alegem să fim cât mai neconveționali și sărbătorim într-o manieră inedită. De exemplu, aniversarea din anul 2021 a fost marcată cu o plimbare pe străzile Iașiului cu Tramvaiul de Epocă. Ulterior, întreaga echipă Fidelia Casa a petrecut la o pensiune din Vișani, numită VisAventura. În anii precendenți, de ziua noastră organizam și concursul „MasterChef Fidelia Casa” în cadrul căruia ne întreceam în ale gătitului.

masterchef fidelia

 

 

 

 

Ne dorim să creștem și mai mult

Pentru noi echipa Fidelia Casa înseamnă o familie. O familie fericită care își dorește, în permanență, să se dezvolte și să obțină rezultate exemplare pe piața imobiliară din Iași. Suntem mereu în căutare de noi talente care își doresc să readucă la viață zone ale acestui oraș. Valorile companiei noastre sunt: responsabilitate, încredere și implicare, iar noi credem că reușim cu brio să facem față provocărilor din domeniu. Așa că, vino alături de echipa noastră și hai să facem în continuare minuni pe piața imobiliară ieșeană.

Intră pe site-ul nostru: www.fideliacasa.ro, accesează secțiunea Cariere și vezi cum poți deveni un angajat fericit.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>