FideliaCasa se simte ca acasă

 

pexels-energepiccom-313691

 Cu toții știm că acasă este locul unde creşti abia aşteptând să pleci şi îmbătrâneşti abia aşteptând să te întorci. Cu toate acestea, pentru unii identificarea locului pe care să îl numească „acasă” pare o misiune imposibilă. Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin o persoană nemulțumită de propria locuință. Fie nu îi plac vecinii, fie nu îi place zona… acea persoană există în viața oricăruia dintre noi. Aceste cazuri ar putea fi încadrate în categoria locuitorilor care nu și-au identificat nevoile înainte de a achiziționa o locuință. Dar există și cea de-a doua categorie, în care persoanele în cauză nu au avut alternative și au fost nevoite să cumpere o locuință care prezenta nereguli în proiectul tehnic și nu respectă autorizațiile. Noi am avut ocazia să cunoaștem o familie care s-a confruntat cu ambele situații.


pexels-mart-production-7415049

FideliaCasa înseamnă soluții

În urmă cu ceva vreme, o familie care era în căutarea unei noi locuințe a ajuns într-unul dintre birourile FideliaCasa. Pentru această familie, căutarea unei locuințe era deja o obișnuință – nu se aflau la prima casă, nici la a doua, nici la a treia, ci la a patra locuință. De regulă, se spune că a treia oară este cu noroc, dar în cazul acestei familii a patra locuință a fost cea cu noroc. Casa aleasă împreună cu echipa noastră de consultanți se pare că a fost cartea câștigătoare.

Sprijin permanent din partea consultanților FideliaCasa

Fidelia Casa este o companie imobiliară care se adaptează în funcție de nevoile fiecărui client. De aceea, atunci când am făcut cunoștință cu această familie le-am ascultat nevoile și le-am analizat.

De regulă, un prim pas pe care îl facem atunci când un client își dorește să achiziționeze un imobil este de a-i oferi acces gratuit la întreaga bază de date cu oferte imobiliare. Ulterior, oferim clienților Fidelia Casa consultanță în evaluarea alternativelor existente pe piață, structurarea și pregătirea ofertelor de preț și a modalităților de tranzacționare pentru imobilele prezentate, asistență și consultanță juridică și consultanță de specialitate pentru plasamente imobiliare.

În plus, toate tranzacțiile efectuate sunt personale, iar informațiile despre acestea sunt confidențiale. De asemenea, în cazul companiilor oferim consultanță pentru închirierea sau cumpărarea de spații, apartamente de serviciu sau birouri.

 pexels-alena-darmel-7641842

Clientul este în centrul preocupărilor FideliaCasa

Scopul nostru principal este de a pune clientul în centrul preocupărilor. Ne dorim să le oferim clienților noștri cea mai sigură și potrivită decizie imobiliară. De aceea, am construit și Fidelia Maps. Ce este aceasta? Ei bine, este o hartă virtuală cu ajutorul căreia pot fi identificate cele mai noi ansambluri rezidențiale. Doar în câteva secunde poți afla amplasarea exactă a peste 3000 de apartamente tocmai finalizate din Iași. De asemenea, cu ajutorul acestei hărți virtuale poți identifica cu rapiditate și ușurință în ce fază de construcție sunt aceste apartamente, numărul de camere, prețuri și termene reale de finalizare a lucrărilor. Această idee inovativă are scopul de a sprijini cumpărătorul.

FideliaCasa este alături de oamenii care vor să facă un pas în viață, fără să-i dezmintă de la valorile care îi ghidează, precum: responsabilitate

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>