Ce planuri ai după ce termini facultatea? Hai la FideliaCasa!

Ce planuri ai după ce termini facultatea? Hai la FideliaCasa!

FideliaCasa (1)

Îți amintești veșnica întrebare „ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Atât de întâlnită, dar cu răspunsuri atât de diverse. Cu siguranță, de-a lungul vieții te-ai întrebat cel puțin o dată care e drumul pe care vrei să îl parcurgi în viață și care vor fi pașii pentru a-ți atinge obiectivul final. Pe măsură ce anii treceau și încercai diverse activități, întâlneai oameni diferiți și vizitai locuri, mereu simțeai că este nevoie de o îmbunătățire și că îți dorești să evoluezi din ce în ce mai mult atât profesional, cât și personal. Iar acest lucru este perfect normal. Celor mai mulți dintre noi ne este dificil să descoperim ceea ce ne dorim cu adevărat de la viață, iar drumul poate fi mai simplu pentru unii și mai anevoios pentru alții. Cu toate acestea, cu pași mici și siguri, ne putem îndrepta spre obiectivele pe care le considerăm importante.

FideliaCasa (3)

Fidelia Casa te ajută să descoperi ce te vei face când vei fi mare

Deși întrebarea noastră de mai sus este adresată mai degrabă copiilor, aceasta este perfect validă pentru orice persoană care își dorește mai mult decât o simplă prezență în cotidian, ci o carieră de succes. Suntem de părere că nicio situație nu este permanentă, motiv pentru care în orice moment al vieții te-ai afla îți poți seta noi obiective sau poți face schimbări radicale. Poate părea o acțiune nesigură și imprevizibilă pentru viitor, dar dacă nu riști, nu câștigi. Mai mult decât atât, dacă ești proaspăt absolvent de facultate și faci primii tăi pași în viața de adult și nu știi încotro să te îndrepți, FideliaCasa poate fi aliatul tău de încredere. La noi poți să realizezi orice îți propui – te ajutăm să crești armonios în carieră și să te dezvolți conform așteptărilor tale. Deși activăm de aproape 20 de ani pe piața imobiliară, suntem mereu în continuă dezvoltare și ne dorim alături de noi, oameni ambițioși și sociabili să înceapă o carieră de agent imobiliar.

FideliaCasa (2)

Ești antreprenor sub un brand de renume

Da, exact așa cum ai auzit! În cadrul companiei FideliaCasa poți fi antreprenor sub un brand de renume. Tu vii cu calitățile și noi te ajutăm să devii propriul tău șef. Mai mult decât atât, te bucuri de un program flexibil, faci parte dintr-o echipă unită și distractivă, beneficiezi de întâlniri organizate de companie – team buildinguri, aniversări, petreceri, și cursuri de vânzări, îți îmbunătățești stima de sine, ai câștiguri crescătoare și te dezvolți continuu.

Totodată, făcând parte din compania FideliaCasa ai oportunitatea de a colabora cu o echipă extinsă de vânzări pentru a identifica cele mai potrivite oferte pentru viitorii tăi clienți. De asemenea, orice agent imobiliar FideliaCasa are o asistentă personală care se ocupă de planificarea întâlnirilor cu clienții, dar și de consilierea potențialilor clienți cu oferte și informații suplimentare. Și dacă ți se pare greu de crezut ceea ce ți-am spus până acum, trebuie să adaugăm și faptul că vei beneficia și de suport juridic în pregătirea documentelor pentru vânzare.

P.S. Suntem mereu în căutare de noi talente. Nu mai amâna! Îndrăznește să faci #unpasînviață și construiește-ți o carieră de succes cu FideliaCasa!

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>