Tu știi care este prețul proprietății tale? Află-l pe cel corect cu Evaluatorul Imobiliar FideliaCasa!

pexels-energepiccom-313691

„Am văzut că acesta este prețul care se cere” este una dintre cele mai frecvente expresii folosite de către proprietarii de imobile care nu au realizat o evaluare în prealabil. Nu de puține ori, cei care își doresc să vândă o proprietate stabilesc un preț greșit. Este foarte important de știut că FideliaCasa este alături de toți cei care au un imobil de vânzare sau de închiriat și nu știu cum să stabilească prețul, oferindu-le un evaluator online, care utilizează baza de date a companiei, aceasta fiind actualizată constant și conținând o mulțime de oferte.

Cât de importantă este evaluarea unui imobil?

 

Evaluator FideliaCasa (1)

Indiferent de imobilul pe care vrei să îl vinzi sau să îl cumperi, evaluarea acestuia este o etapă esențială. Un preț fundamentat, stabilit cu ajutorul unui evaluator imobiliar online și justificat de un raport detaliat, poate oferi cumpărătorului siguranța unei investiții corecte, iar vânzătorului avantajul unei tranzacții desfășurate optim. Dacă deții o locuință, iar în viitor te gândești că vrei să o vinzi, este necesar să cunoști valoarea acesteia. În momentul când știi foarte bine cât valorează proprietatea ta, poți avea foarte multe lucruri de câștigat. Primul dintre acestea constă în obținerea prețului corect atunci când te hotărăști că este momentul să îți vinzi locuința. Al doilea constă în negocierea momentului în care îți dorești să obții un credit cu o garanție imobiliară.

Cu toate acestea, știm cu toții că este destul de dificil să evaluezi corect prețul locuinței, deoarece este influențat de o multitudine de factori care contează și contribuie la prețul final. Lista cu factori care au influență începe de la perioada în care a fost construită și continuă cu materialele care au fost folosite, eventualele dezastre naturale la care a fost supusă sau modul în care a fost exploatată.

Fidelia Casa te ajută să îți evaluezi corect imobilul

 

Evaluator FideliaCasa (3)

Cea mai bună soluție pentru a-ți vinde rapid locuința și pentru a evita blocajele este contactarea unei agenții imobiliare. De aceea, FideliaCasa îți pune la dispoziție atât evaluatorul online, cât și întreaga echipă de agenți imobiliari care sunt gata să îți ofere o un preț corect pentru imobilul tău. Apelând la noi, te vei bucura de avantaje majore care îți vor simplifica întreaga vânzare a imobilului. Drept urmare, vei beneficia de consultanță juridică în timpul vânzării, tot procesul fiind urmărit îndeaproape de echipa agenției. Mai mult decât atât, vei avea parte de o evaluare suplimentară și corectă a locuinței, care să fie avantajoasă pentru ambele părți. În felul acesta, poți evita toate eventualele capcane puse la cale de cumpărători sau problemele care pot apărea în momentul semnării actelor.

Prin urmare, este recomandat să îți evaluezi singur locuința prin intermediul evaluatorului imobiliar FideliaCasa pentru a ști estimativ care este valoarea bunului tău. Însă, pentru o evaluare precisă este indicat să apelezi și la profesioniștii noștri.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>