De 20 de ani suntem împreună acasă! Fidelia Casa, agenție imobiliară

Iată ca au trecut 20 de ani de când FideliaCasa și-a propus să ofere servicii imobiliare de vârf pe piața locală din orașul Iași.

Nici nu mai știm cum au trecut anii însă ce știm sigur este că în fiecare an, am început evenimentele dedicate aniversării noastre cu sfințirea sediului din str. Păcurari nr.156, eveniment care a avut loc în jurul prânzului, iar pentru că suntem de părere că este cel mai potrivit pentru oficierea slujbei, l-am avut alături de noi pe Părintele Ionel Șerban, una dintre persoanele care a urmărit evoluția companiei încă de la începuturi.

Programul de după-amiază a debutat în jur de ora 18:00, iar pentru că de-a lungul existenței pe piața imobiliară ieșeană FideliaCasa a trecut prin multe încercări pentru a îmbunătăți și a pune la dispoziție clienților și partenerilor săi servicii de înaltă calitate, evenimentul a fost marcat de un Firewalking, în care fiecare dintre noi și-a învins temerile, iar cu sprijinul echipei au pășit pe pista cu jar încins. Acest lucru a demonstrat că pe lângă abilitățile personale este necesară susținerea echipei.

Firewalking
Buna dispoziție a reușit să creeze mediul perfect pentru a dovedi că suntem o echipă chiar și atunci când vine vorba despre distracție, iar în pauzele scurte de pe ringul de dans, așa cum le stă bine unor profesioniști care se gândesc mereu cum să aducă un plus valoare în relațiile cu partenerii și clienții noștri, am discutat despre elementele care au dus la clădirea Campaniei Imobiliare FideliaCasa, dar și rezoluțiile profesionale a fiecăruia dintre noi, care cumulate să ducă la oferirea celor mai bune soluții atunci când vine vorba despre tranzacționarea pe piața imobiliară ieșeană, astfel încât să ne autodepășim, iar în anii ce vor urma să ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă “un pas în viață” și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară. De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată!

4

IMG_7560

IMG_7028

 

IMG_7597

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>