Părerea ta contează!

Home » Părerea ta contează!

Părerile tale contează enorm pentru noi! Din 2002 ținem cont de ele. Comunicarea deschisă cu clienții noștri a contribuit decisiv la ce este astăzi Fidelia Casa.

Ce ți-a plăcut? Un gând pozitiv!
Ce ți-a plăcut la Fidelia Casa? Orice apreciere din partea ta, a clientului nostru, reprezintă rasplata supremă pentru munca depusă de noi pentru a ne perfecționa în mod continuu activitatea.

Ce nu ți-a plăcut? Atenționează-ne, doar așa vom deveni mai buni.
Ce nu ți-a plăcut la Fidelia Casa? Ai avut parte de o e experiență neplăcută? Un membru al echipei Fidelia Casa nu s-a comportat conform așteptărilor tale? Ai fost pus pe drumuri inutil? Te-a deranjat orice altceva? Te rugam să ne comunicați orice aspect negativ pe care l-ai sesizat în interacțiunea ta cu Fidelia Casa.

Sugestii?
Întotdeauna vom respecta voința clientului, iar în masura în care majoritatea dintre voi ne va sugera un lucru, puteți fi siguri că vom depune toate eforturile pentru a-l pune în aplicare. Dezvoltarea oricărei idei bune sau identificarea și eliminarea unui lucru negativ din activitatea noastră ne va face, în fiecare caz, mai buni.