Explozie de locuințe noi – cele mai bune oferte pe fidelia-rezidential.ro

fidelia-casa-iasi-rezidentiale-noiAproape zece mii de locuințe noi au fost livrate în primele trei luni ale anului 2015 arată datele furnizate de către Institutul Național de Statistică. Cifrele indică o creștere cu 12 procente față de anul trecut și faptul că majoritatea locuințelor au fost construite în mediul urban, ceea ce arată faptul că dezvoltatorii imobiliari și-au reluat consistent activitatea la începutul anului. Cele mai multe unități rezidențiale au fost livrate în municipiul București, iar regiunea Nord-Est care include municipiul Iași se află pe locul trei în clasamentul național.

Toate proiectele rezidențiale din Iași într-un singur loc

Cu o prezență în piața de real estate din Iași de peste 13 ani, Fidelia Casa este cea mai mare și cea mai puternică agenție imobiliară din Iași. Pentru a veni în întâmpinarea ieșenilor care doresc să achiziționeze un apartament sau o casă nou contruită, Fidelia Casa a creat un departament special care gestionează proiectele rezindențiale noi. www.fidelia-rezidential.ro este portalul care reunește într-un singur loc toate ofertele de apartamente și case noi din Iași.

Comision zero și o mulțime de alte avantaje de la Fidelia Casa

Mai mult, cei care vor să achiziționeze un apartament nou în Iași prin Fidelia Casa nu vor avea de achitat nici un comision de agenție dar vor beneficia de toate serviciile Fidelia Casa care includ consultanță juridică, consiliere privind alegerea celui mai potrivit tip de credit, consultanță și asistență specializată privind alegerea celei mai bune oferte din piață, vizionări asistate de către un consilier imobiliar specializat în proiecte rezidențiale. De asemenea, clienții care fac o tranzacție prin Fidelia Casa vor primi automat cardul Fidelia Card Club prin care pot beneficia de reduceri substanțiale la mobilier, materiale de construcție și bricolaj, restaurante, servicii profesionale de mutări și chiar la achiziția unui autoturism nou.