Alege o carieră în domeniul imobiliar! Vino alături de cei mai buni – intră în echipa Fidelia Casa!

fidelia-casa-iasi-Vino-alături-de-cei-mai-buni-intră-în-echipa-Fidelia-CasaImobiliarele au fost dintotdeauna unul dintre domeniile de activitate care a oferit cele mai bune venituri persoanelor determinate și cu spirit antreprenorial. Dacă în multe dintre țările vestice pentru a practica meseria de agent imobiliar este necesară o licență specială în acest sens, în România accesul în profesia de broker imobiliar se face mult mai facil. Este necesar doar să aveți determinare, capacitate de a empatiza cu clienții, ambiție și dorința de a deveni mai bun. Calificarea se face la locul de muncă unde veți învăța toate secretele meseriei și veți avea acces la informațiile de care aveți nevoie pentru a face o carieră de succes în imobiliare.

De ce domeniul imobiliar?

Chiar dacă piața imobiliară cunoaște pe parcursul anilor perioade de boom și de stagnare, nevoia de spații locative va fi întotdeauna una dintre cele mai importante nevoi ale omului. Tocmai de aceea nu se poate spune că meseria de agent imobiliar va dispărea vreodată. Iar brokerii profesioniști, orientați către nevoile clientului, cei care respectă etica profesională și își fac cu responsabilitate treaba au avut întotdeauna câștiguri mari, mult peste media salariilor din România.

De ce Fidelia Casa?

Dacă sunteți în căutatea unei profesii, a unui loc de muncă sau doriți să faceți o reconversie profesională, brokerajul imobiliar este o soluție la îndemână. Iar dacă sunteți hotărât să faceți pasul spre imobiliare, este important să începeți cariera într-o companie puternică, cu reguli bine puse la punct în care să vă puteți dezvolta o carieră de succes. Fidelia Casa, cea mai mare companie imobiliară din Iași și una dintre cele mai puternice și competitive din România, este alegerea naturală pentru cei care vor să facă performanță în imobiliare. Fidelia Casa are în prezent o echipă de peste 50 de brokeri imobiliari, cinci birouri în mai multe cartiere ale Iașului, un departament juridic puternic, programe de training, suport IT permanent pentru agenți și un departament care se ocupă de dosarele de credit ale clienților. Cu reguli bine puse la punct, cu un management profesionist, Fidelia Casa investește constant în pregătirea profesională și dezvoltarea personală a agenților. Drept dovadă, echipa Fidelia Casa este cea mai omogenă și stabilă echipă din imobiliare, în cadrul companiei existând angajați și cu peste 13 ani vechime în aceeași firmă.

Aplicați acum pentru un loc în cea mai performantă echipă de imobiliare! Mai multe detalii puteți obține la adresa de mail resurse.umane@fideliacasa.ro sau la numărul de telefon 0754.385.385.