Informații de ultimă oră despre piața imobiliară: evoluția prețurilor în septembrie

fidelia-casa-iasi-Informații-de-ultimă-oră-despre-piața-imobiliară-evoluția-prețurilor-în-septembriePe fondul optimismului general din economia românească, imobiliarele au cunoscut un avânt enorm în acest an, numărul autorizațiilor de construire fiind cu peste 30% mai mare în august 2015 față de perioada similară a anului trecut. Și în privința prețurilor se înregistrează un trend pozitiv constant de la începutul acestui an: numai în luna septembrie, la nivel național, prețurile au crescut cu 1,5% față de august. Valoarea medie de tranzacționare a locuințelor a fost în septembrie de 964 Euro/metrul pătrat util.

La Iași, apartamentele și casele s-au ieftinit în ultima lună

Dacă media la nivel național înregistrează o creștere importantă în decurs de doar o lună, există zone în care prețurile au înregistrat chiar un recul ușor, arată portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro. Dacă în București, Timișoara și Cluj prețurile au crescut cu până la aproape două procente, în Iași luna septembrie a adus o scădere cu 0,8% a prețurilor de vânzare a imobilelor față de august 2015. De asemenea, media cu care proprietarii din Iași vând proprietățile este mai mică decât cea înregistrată la nivel național, în capitala Moldovei prețul pe metrul pătrat util fiind cotat la aproximativ 850 Euro.

Cele mai bune prețuri și cele mai complete servicii – la FideliaCasa

Vă numărați printre cei care doresc să-și achiziționeze în viitorul apropiat o casă sau un apartament în Iași? Ofertele din piață pot fi înselătoare și puteți pierde zile în șir vizionând proprietăți care să nu corespundă așteptărilor dumneavoastră. Chinul găsirii căminului perfect încetează cu o simplă vizită la FideliaCasa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași. Cei peste 50 de agenți ai companiei FideliaCasa vă stau la dispoziție și vă oferă consultanță pentru a identifica doar proprietățile care corespund gustului și bugetului dumneavoastră. Trebuie menționat că FideliaCasa are cea mai bogată ofertă imobiliară din Iași, aproape 2500 de apartamente și case fiind în portofoliul companiei ieșene. Mai mult, dacă doriți să achiziționați o proprietate prin credit bancar, Biroul Consultanță Credite al companiei vă stă la dispoziție pentru a identifica cel mai avantajos credit și vă va ajuta să întocmiți fără bătaie de cap dosarul de creditare. Iar dacă optați pentru un apartament nou, la Fidelia găsiți oferta tuturor dezvoltatorilor imobiliari din Iași de unde puteți alege apartamentul potrivit pentru dumneavoastră. În plus, comisionul de agenție pentru achiziția de apartamente noi prin FideliaCasa este zero.