La mulți ani FideliaCasa Tătărași!

fidelia-casa-iasi-sediul-tatarasiUn nou prilej de sărbătoare pentru cea mai mare companie imobiliară din Iași. După ce în acest an FideliaCasa a sărbătorit 13 ani de la înființare, astăzi cei peste 70 de angajați ai companiei au un nou motiv de bucurie: se împlinesc doi ani de funcționare a biroului din Tătărași, perioadă în care echipa de aici s-a omogenizat și a obținut rezultate remarcabile.

”Mulțumim clienților și colaboratorilor”

Fiind o companie care activează în piața imobiliară și care are standarde de calitate deosebit de ridicate, FideliaCasa a pus întotdeauna clientul pe primul loc. Tocmai această politică a companiei a făcut ca și biroul din Tătărași să-și câștige poziția de lider față de companiile concurente în privința tranzacțiilor efectuate în această zonă.

fidelia-casa-iasi-Costin-Balanici”Am ajuns aici datorită clienților și colaboratorilor noștri cărora le mulțumim frumos. În cei doi ani ne-am mărit efectivul și ne-am dezvoltat în mod continuu. Suntem acum o echipă de zece agenți care domină tranzacțiile efectuate pe zona noastră. Vom sărbători decent împlinirea a doi ani de activitate. Astăzi muncim iar la finalul programului ne vom bucura de o felie de tort și un pahar de șampanie alături de colegii noștri din celelalte birouri”, a precizat Costin Balanici, managerul Biroului Tătărași din cadrul FideliaCasa.

Oriunde locuiți, FideliaCasa e alături de dumneavoastră

Pentru a fi alături de clienți, FideliaCasa a deschis cinci birouri în Iași. Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți o proprietate vă stau la dispoziție cele cinci birouri situate în Centru (pe Bulevardul Stefan cel Mare), Păcurari, Alexandru cel Bun, Tătărași și Podul Roș. Recent, FideliaCasa a depășit granițele Iașului deschizând primul birou în capitală.

fidelia-casa-iasi-sediul-tatarasi_01 fidelia-casa-iasi-sediul-tatarasi_02 fidelia-casa-iasi-sediul-tatarasi_03