Aplică acum pentru o carieră de succes în imobiliare!

Piaţa imobiliară din România a devenit în ultimii ani extrem de atractivă atât pentru clienţii dornici să se mute la o casă nouă, cât şi pentru cei care vor să facă investiţii profitabile. Toate analizele economice arată că anul 2015 a fost unul de creştere şi consolidare a sectorului imobiliar, fiind practic cel mai bun an de după Revoluţie, depăşind chiar perioada de boom imobiliar dinaintea crizei economice. De asemenea, prima lună din 2016 arată că şi acest an va fi unul deosebit de bun, cu vânzări record.
Pe o piaţă în creştere şi cu potenţial încă enorm, veniturile celor care lucrează în imobiliare cresc simţitor de la un an la altul, depăşind cu mult mediile salariale din România. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă bine plătit şi vă surâde ideea de a face carieră în sectorul imobiliar, acum e momentul să vă apucaţi de imobiliare!

Paşii către succes

Trebuie ştiut însă că voinţa de a lucra într-un domeniu deosebit de dinamic precum cel al imobiliarelor nu e suficientă pentru succes. Este foarte important ca primii paşi în acest domeniu să-i faceţi în cadrul unei agenţii foarte bune, de unde veţi învăţa secretele meseriei. De asemenea, este necesară o foarte bună determinare, capacitate de muncă şi persuasiune. Nu este importantă vârsta şi nici experienţa în domeniu pentru a deveni un agent imobiliar bun!

Vino la FideliaCasa – cea mai bună echipă de imobiliare!

Pe lângă contextul economic extrem de favorabil pentru începerea unei cariere în imobiliare, veştile bune nu se opresc aici. Puteţi deveni acum broker imobiliar la una dintre cele mai bune agenţii din ţară, unde vi se deschide calea pentru o carieră de succes în domeniul imobiliar. Visul dumneavoastră către independenţă financiară şi o carieră de succes este foarte aproape. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un CV la adresa de email resurse.umane@fideliacasa.ro sau să sunaţi la numărul de telefon 0754.385.385 şi veţi fi programat la un interviu.

Alătură-te acum echipei de profesionişti de la FideliaCasa, iar beneficiile vor fi pe măsură deoarece compania investeşte foarte mult în pregătirea profesională şi dezvoltarea abilităţilor personale ale angajaţilor! Compania organizează cursuri interne, cu trainerul companiei dar şi traininguri externe, cu traineri externi, cu certificări în diverse domenii de activitate: Marian Rujoiu, Petre Nicolae, Ileana Preda ş.a.