Ce calități trebuie să aibă un broker imobiliar de succes

fidelia-casa-iasi-Ce-calități-trebuie-să-aibă-un-broker-imobiliar-de-succesPe lângă ofertele de case și apartamente din portofoliu, un agent imobiliar trebuie să aibă câteva calități personale care să-i asigure o carieră de succes în domeniul real estate. Toate acestea îl vor ajuta să contruiască o relație de încredere cu clientul său, relație care de multe ori este mai importantă decât tranzacția în sine. Aceasta pentru că agenții de succes nu vând imobiliare, ci își ajută clienții să găsească proprietatea perfectă pentru ei. Tot ce își dorește un client este să-i fie ascultate și îndeplinite cerințele, nu să fie convins deoarece fiecare dintre ei știe din prima clipă dacă îi place sau nu o proprietate. Mulți agenți nu țin seama de această regulă simplă și pierd interesul clientului care se va îndrepta spre alt broker. ”Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor. Un consultant de succes este înzestrat sau îşi dezvoltă toate aceste aptitudini”, explică în cartea sa de succes agentul imobiliar american Shahri Masters, citat de portalul de real estate imopedia.ro.

Un client mulțumit aduce alt client

Un aspect de care trebuie să țină cont un broker imobiliar este să contruiască și să-și întrețină o bază de date cu clienții săi deoarece un client mulțumit îl va recomanda și cunoscuților săi. Conform unor studii de specialitate, pentru a colabora și a recomanda serviciile unui agent imobiliar, clienții caută și apreciază unele calități ale acestuia. Onestitatea și integritatea sunt principalele două calități ale unui agent de succes, urmate de cunoașterea la perfecție a procesului de achiziție, receptivitate, cunoașterea bună a pieței imobiliare locale, evaluarea corectă a pieței, cunoștinte tehnice, aptitudini de comunicare și abilități de negociere.

Succesul garantat celor care se preocupă de dezvoltatea personală

Specialiștii în management susțin că pe lângă calitățile enumerate, un bun agent de vânzări și în special un broker imobiliar care tranzacționează bunuri de valori mari trebuie să respecte o etică profesională bazată pe onestitate și integritate, o atitudine pozitivă, inteligență emoțională și să dea atenție dezvoltării personale. Ca în orice altă profesie, consultanții imobiliari trebuie să depună efort pentru educarea continuă care se va reflecta în nivelul performanței și al succesului.

Fii mai bun alături de Fidelia Casa!

Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași și una dintre cele mai puternice din România, a înțeles că investiția în educația continuă a angajaților proprii, participarea acestora la cursuri, traininguri, workshopuri este printre cele mai profitabile investiții pe termen lung, mai ales în piața imobiliară în care cele mai mici detalii fac uneori diferența. Tocmai aceste detalii au făcut ca Fidelia Casa să fie astăzi compania imobiliară preferată de sute de ieșeni în fiecare an. Dacă doriți să construiți o carieră în domeniul imobiliar, Fidelia Casa este alegerea care vă garantează succesul.

Află mai multe despre cum poți deveni membru al echipei Fidelia Casa, agenție care numără peste 50 de agenți și care se află într-o continuă dezvoltate. Aplicați acum pentru a face parte din cea mai performantă echipă de imobiliare din Iași.

Mai multe detalii puteți obține la adresa de mail resurse.umane@fideliacasa.ro sau la numărul de telefon 0754.385.385.