La FideliaCasa, stabilitate înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă

Majoritatea candidaţilor ce se prezintă la un interviu de recrutare răspund la întrebarea legată de aşteptările lor de la compania noastră: ”stabilitate”.

Dar ce înseamnă oare acest termen într-o societate în care legile se schimbăde pe o zi pe alta iar pământul se cutremură fără să ”ne întrebe” dacă ne dorim acest lucru? Mulţi asociază această siguranţă cu existenţa unui salariu fix care le oferă lor certitudinea faptului că au cu ce să-şi plătească facturile, chiria etc.Există oare posibilitatea unui venit lunar permanent în domeniul imobiliar? Cu certitudine că răspunsul este ”DA!”. Şi spun asta în cunoştinţă de cauză, având în jurul meu exemple de oameni care au această profesie de ani şi care nu se văd  făcând altceva. Cum au reuşit? Dacă îi întreb, îmi răspund simplu: îmi place ceea ce fac şi … ”îmi iese”.Într-adevăr, pentru a avea succes într-o profesie, e foarte important să o faci cu plăcere. Dar dincolo de plăcere, mai sunt şi alte lucruri care contează în drumul spre succes: abilităţile pe care le ai, concentrarea, perseverenţa, dorinţa de dezvoltare profesională permanentă, munca şi un mediu în care să poţi performa. FideliaCasa este o companie în care sunt mulţi agenţi care au de ani buni venituri în fiecare lună, ce-i drept diferite. Dar îi văd mereu cu zâmbetul pe buze, salutându-mă uneori în fugă pentru că au treabă – pe teren sau la birou.Profesia de agent imobiliar e frumoasă – gândiţi-vă că aceşti oameni vă ajută să vă împliniţi unul dintre cele mai frumoase visuri pe care un om le are într-o viaţă: acela de a-şi achiziţiona propria locuinţă. Şi dacă îi vedeţi uneori, după încheierea tranzacţiei la Notariat zâmbind, să ştiţi că zâmbetele acestor oameni nu sunt datorate doar comisionului încasat, ci în primul rând pentru satisfacţia unui lucru dus la bun sfârşit şi pentru bucuria adusă în sufletele clienţilor lor.

Ca să concluzionez, în FideliaCasa, ”stabilitate” înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă, disciplină, muncă. Or mai fi şi altele, dar mă opresc aici îndemnându-vă săpriviţi şi această profesie, de  agent imobiliar, ca fiind una care vă poate oferi acea stabilitate pe care v-o doriţi.

 

Sursa: Ziarul de Iași