Fidelia Casa – oriunde stai, ne găsești lângă tine

compania-imobiliare-fidelia-casa-iasiCu o experiență de peste 12 ani pe piața ieșeană de imobiliare, Compania Imobiliară Fidelia Casa și-a câștigat o reputație de invidiat: este agenția cu cei mai mulți clienți și cele mai multe oferte imobiliare în portofoliu. Cum a fost posibil acest lucru? Responsabilitate, respect, încredere și calitate – acestea sunt valorile în care crede compania ieșeană. Dar mai este un aspect care a condus la succesul Fidelia: centrarea pe nevoile clientului.

Șase birouri în șase cartiere

Tocmai de aceea, unul dintre preocupările managementului de la Fidelia Casa a fost dezvoltarea unei rețele de agenții în mai multe cartiere ale Iașiului, astfel încât clientul să nu fie nevoit să piardă mult timp pentru a ajunge la biroul companiei. Mai mult, deschiderea de birouri în cartiere a făcut ca agenții și consultanții imobiliari din respectivele locații să devină foarte buni cunoscători ai zonei, ceea ce face ca serviciile oferite clienților să fie unele de înaltă calitate.

În momentul de față, puteți beneficia de serviciile și expertiza consultanților Fidelia în oricare dintre birourile existente: sediul central situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în Păcurari, Alexandru, Tătărași sau Podu Roș iar de pe 3 martie și în complexul Carrefour Felicia.

Astazi, 9 martie 2015, compania ieșeană are motiv să sărbătorească deoarece împlinește trei ani de când sediul central al Fidelia s-a mutat la Kilometrul zero al municipiului, într-un birou elegant situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

compania-imobiliare-fidelia-casa-iasi-stefan-cel-mare

De ce Fidelia Casa?

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate imobiliară, fie că ești preocupat să dezvolți o afacere în acest domeniu, Fidelia Casa este partenerul de care ai nevoie! Aceasta pentru că agenția ieșeană a fost preocupată în permanență să-și dezvolte serviciile, să investească în dezvoltarea profesională a angajaților și să-și creeze un nume sinonim cu seriozitatea și calitatea.