Horoscop imobiliar

Există o categorie de oameni care nu se pot concentra asupra rutinei cotidiene daca nu îşi citesc în mod sistematic horoscopul zilnic. Nu e vorba despre vreun soi de dependenţă ci pur şi simplu de conştientizare a unor lucruri pe care le citeşti/auzi şi pe care astepţi să le materializezi, mai devreme sau mai târziu. L-aş numi un fel de efect placebo hibridizat dar nu detaliile acestea fac subiectul articolului de astăzi.

Ne-am focalizat, ca de obicei, atenţia asupra clientului şi am venit in întampinarea nevoilor dumneavoastră cu un horoscop special încropit, in funcţie de conturul pe care l-au şlefuit astrele, pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Prin urmare, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc sa stabilească o interacţiune în domeniul imobiliar şi care se vor regăsi în rândurile care urmează, vă stăm la dispoziţie cu cele mai bune oferte de pe piaţa imobiliară ieşeană. Şi nu uitaţi că de la conştientizarea lucrurilor până la materializarea lor nu e nevoie, de cele mai multe ori, decât de un pas, un pas în viaţă pe care il puteţi face cu încredere alături de noi.

Berbec

Starea dumneavoastră de spirit se îmbunătăţeşte astăzi  semnificativ. Sunteţi bine dispus, încrezător în forţele proprii şi vă doriţi  să investiţi  banii pe care tocmai  i-aţi caştigat într-un apartament pe gustul dumneavoastră.Veţi găsi o varietate de imobile, selectate de către  Fidelia Casa, în  revista Ponturi Imobiliare.

Taur

Aveţi  multă  încredere în dumneavostră, curaj, ambiţie, dorinţa de a iniţia proiecte. Totuşi, tindeţi să fiţi prea impulsiv, lucru care nu  vă va  face să luaţi cele mai bune decizii. De aceea, astrele vă sfătuiesc să  apelaţi  la Fidelia Casa, pentru a face cea mai buna alegere în legătură cu spatiul comercial pe care doriţi să-l achiziţionaţi.

Rac

Vă gandiţi de mult timp să nu mai staţi cu părinţii şi să locuiţi în sfarşit singur. Astăzi, este prima zi din începutul noii dumneavoastre vieţi. Astrele v-au fost favorabile şi  aţi găsit în revista Ponturi Imobiliare ceea ce căutaţi, iar profesioniştii de la Fidelia Casa vă vor ajuta să vă încadraţi în buget.

Gemeni

Ultimele luni le-aţi petrecut căutand  un pont bun pentru a găsi cel mai bun preţ pentru  casa în care, în sfarşit , să vă puteţi  muta, cu familia dumneavoastră. Trebuie s fiţi cumpătaţi şi  să faceţi cea mai bună alegere, a calităţii în raport cu preţul. Pentru acest lucru, sunteţi aşteptati de către profesioniştii de la Fidelia Casa.

Leu

Astăzi este o zi favorabilă  pentru a vă hotăra ce imobil alegeţi să achiziţionaţi pentru copilul dumneavoastră. Vă gandiţi de ceva timp la acest lucru, însă nimic nu v-a convins pană acum. Astrele vă sfătuiesc să citiţi revista Ponturi Imobiliare şi să apelaţi apoi cu încredere la Fidelia  Casa, pentru a face această alegere importantă.

Fecioară

Ziua de azi vă aduce transformări în plan emotional. În sfarşit v-aţi hotărat să faceţi schimbarea mult visată şi să vă  vindeţi vechiul apartament, pentru o casa în afara oraşului. În revista Ponturi Imobiliare, veţi găsi o diversitate de oferte, de unde puteţi  alege ceea ce vi se potriveşte.

Balanţă

Simţiţi o dorintă sporită de a veni în ajutorul celorlalţi, de a fi folositor şi eficient. Vă gandiţi la prietenul dumneavoastră, care îşi caută de multă vreme o garsonieră în care să se mute, dar nu a găsit ceea ce işi dorea. De aceea, veţi încerca să-l ajutaţi, căutand în revista Ponturi Imobiliare, oferta potrivită.

Scorpion

Partenerii dumneavostră de afaceri din străinătate v-au anunţat că vor veni în scurt timp în Romania. Sunteţi stresat pentru că nu reuşiţi să închiriaţi un apartament care să se preteze pe gusturile acestora, în  timp atat de scurt. Compania  Imobiliara Fidelia Casa, are pentru dumneavostră apartamentul cochet pe care îl căutaţi.

Săgetător

Visaţi cu ochii deschişi şi vă e  greu să vă concentraţi la realităţile momentului. Totuşi, cineva trebuie să se ocupe de vanzarea apartamentului dumneavoastră. Astrele vă  sfătuiesc să apelaţi la cei mai buni în domeniu, pentru a avea rezultatele dorite. Fidelia Casa  vă poate ajuta atunci cand aveţi nevoie .

Capricorn

Acasă sau la birou se simte nevoia unor schimbări .Doriţi  ceva mai mult spaţiu în care să vă desfăşuraţi.Această dorinţă vă face să căutaţi o nouă locuinţă,care să fie pe măsura numărului de membri din familia dumneavoastră.Doar în revista Ponturi Imobiliare veţi găsi ofertele care vă interesează.

Varsator

Trebuie din nou să vă concentraţi asupra banilor şi a problemelor cotidiene. Anumite probleme care v-au ţinut în expectativă, s-ar putea să se sfarşească luna aceasta, aducandu-vă motive de bucurie. Nu puteţi cheltui mai mult decat vă permiteţi, de aceea v-aţi propus sa apelaţi la Fidelia Casa, pentru a vă ajuta să luaţi cea mai buna decizie.

Peşti

Pentru nativii din zodia Peşti, luna Aprilie aduce echilibru. Persoana iubită este langă dumneavoastră, iar în familie este armonie. Şi, cu toate acestea, vi se pare că vă lipseşte ceva.  Aţi vrea să închiriaţi un spaţiu comercial pentru a vă dezvolta afacerea. Fidelia Casa vă ajută să găsiţi spatiul care să se potrivească specificului afacerii dumneavoastră