Apartamente la prețuri bombă la Fidelia Casa

fidelia-casa-iasi-apartamente-la-preturi-bombaAtunci când ne punem problema cumpărării unei locuințe, principala piedică de care ne lovim este prețul ridicat al acestora. Mitul este că, fără câteva zeci de mii de euro nu avem nici cea mai mică șansă de a ne cumpăra o garsonieră sau un apartament. Fidelia Casa, cea mai mare companie imobiliară din Iași, și-a propus să dărâme această concepție. Astfel, consultanții Fidelia sunt pregătiți să vă prezinte oferte la prețuri extrem de mici. Astfel, dacă căutați o garsonieră, Fidelia Casa este pregătită cu prețuri începând cu 12.00 euro pentru o garsonieră în Tătărași sau 14.900 euro pentru una în Bularga. De asemenea, un apartament cu o cameră într-o zonă rezidențială precum Copoul vă este oferită la prețul de 14.500 euro în timp ce unul în Tomești îl veți găsi la 20.000 euro.

Două camere de la 19.000 euro

Chiar și apartamentele mai mari, cu două camere, pot fi găsite la prețuri excepționale. Astfel, un apartament cu două camere în Lunca Cetățuii costă doar 19.000 euro în timp ce două camere în Tătărași pot fi cumpărate la 23.000 euro. Dacă aveți economii de 24.999 euro puteți deveni proprietarul unui apartament de trei camere în Tătărași în timp ce unul similar situat în zona Podu Roș costă 29.000 euro.

Iar dacă aveți familie numeroasă și aveți nevoie de o casă mai mare, puteți opta pentru apartamente cu patru camere de aproape 100 metri pătrați cu doar 37.900 euro în cartierul Tătărași sau 38.000 euro în Lunca Cetățuii. Incredibil, cu doar 30.000 euro aveți posibilitatea de a achiziționa un apartament de aproximativ 150 mp într-o mansardă din Târgu Cucu.

Apartamente noi de la 21.000 euro

Iar dacă considerați că apartamentele vechi nu sunt o opțiune pentru dumneavoastră, Fidelia Casa vă pune la dispoziție și apartamente noi la prețuri fără concurență. Într-un bloc nou în Frumoasa, un apartament cu o cameră se poate achiziționa cu 21.000 euro iar două camere cu 26.500 euro în timp ce două camere într-un bloc nou din Bucium costă 29.000 euro.

Alte oferte incredibile găsiți în oferta imobiliară a Fidelia Casa, fie adresându-vă consultanților imobiliari de la cele șase birouri ale agenției, fie accesând portalul www.fideliacasa.ro