Toate apartamentele noi din Iași sunt acum pe www.fidelia-rezidential.ro

apartamente-noi-iasiSute de apartamente noi, zeci de dezvoltatori, prețuri pentru orice buzunar și, mai important, comision zero pentru cumpărător. Dacă sunteți în căutarea unui apartament nou în Iași, noul portal imobiliar www.fidelia-rezidential.ro vă stă la dispoziție cu sute de oferte pentru a putea face cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Cei peste 12 ani de experiență pe piața ieșeană de imobiliare a companiei Fidelia Casa, mii de clienți mulțumiți și zeci de alte avantaje pentru clienți sunt argumente suficiente pentru a recomanda fidelia-rezidential.ro drept cel mai bun portal din Iași destinat în exclusivitate apartamentelor noi.

Oferte începând de la 650 euro pe metrul pătrat util

În Fidelia Casa există un întreg departament creat special pentru a oferi cele mai bune soluții ieșenilor care sunt în căutarea unui apartament nou. Pe site-ul fidelia-rezidential.ro se găsesc zeci de dezolvatori imobiliari care oferă la vânzare sute de modele de apartamente. Prețurile pornesc de la 650 euro pe metrul pătrat util (suprafata pe care călcăm cu piciorul) și ajung până la 1300-1400 euro pe metru pătrat pentru apartamentele situate în zonele bune ale orașului precum Centru sau Copou și care beneficiază de finisaje de lux.

”Cele mai ieftine apartamente noi le găsim în zonele limitrofe, zone care se dezvoltă intens în această perioadă. Vorbim aici despre Popas Păcurari, Miroslava, Lunca Cetățuii, Valea Adâncă sau Breazu. Prețurile în aceste zone variază între 650 și 900 de euro pe metrul pătrat, unul dintre factorii care fac diferența fiind apropierea de un mijloc de transport în comun sau de o arteră principală de circulație. Tot ce se construiește în oraș pornește de la 900 euro în zonele periferice ale orașului precum capăt CUG, capăt Păcurari sau Tătărași. În centru sau în Copou prețurile ajung până la 1300-1400 euro pentru apartamente care beneficiază de finisaje de lux și de o poziționare excelentă”, susține Tiberiu Darie, managerul Departamentului Proiecte Rezidențiale Noi din cadrul Fidelia Casa. Un proiect deosebit oferit de fidelia-rezidential.ro este Fidelia Residence, un bloc nou situat în Păcurari, la bulevard. Pentru prețuri cuprinse între 58.000 și 72.000 euro puteți cumpăra un super-apartament cu două camere cu finisaje de lux printre care piatră naturală, travertin, uși de lemn masiv.

Zeci de avantaje, comision zero

Trebuie să știți, de asemenea, că, dacă optați pentru un apartament nou oferit de către fidelia-rezidential.ro, beneficiați de toate serviciile oferite de către Fidelia Casa în mod gratuit. Astfel, veți avea parte de consultanță gratuită, de un tur pentru vizionarea apartamentelor, ajutor în întocmirea dosarelor de credit și consultanță juridică pentru verificarea proprietății. De asemenea, intrați în posesia unul card Fidelia Club, card care să oferă discount-uri substanțiale la servicii de mutări profesionale, reduceri la achiziția de mobilier de la Mobexpert sau de materiale de amenajări interioare de la SuperCeramica și chiar o reducere la achiziția de autoturisme de la Tester – Casa Auto.