Munca în echipă – împarte SARCINILE și dublează REZULTATELE

fidelia-casa-iasi-Munca-în-echipă-împarte-SARCINILE-și-dublează-REZULTATELE_02Munca în domeniul imobiliar presupune implicare, atenție la nevoile clienților, multă răbdare… pe scurt e grea și ca orice greutate, e mai ușoară când o împarți la doi.

Compania imobiliară Fidelia Casa a înțeles de mult timp acest lucru, de aceea prin anii 2005-2006 au început să se formeze echipe. De departe, cea mai performantă echipă din FideliaCasa a fost echipa Loredana Acasandrei (actual Office Manager la sediul FideliaCasa Alexandru) și Dragoș Zota (actual antreprenor imobiliar). Cele mai importante realizări ale acestei echipe sunt : ”Cele mai multe antecontracte într-o luna” și ”Cele mai multe antecontracte într-o zi”.

Marți, la întâlnirea săptămânală de echipă, sediul FideliaCasa din Alexandru cel Bun l-a avut ca invitat special pe Dragoș Zota, fostul coleg de echipă al Loredanei. Întrebați cum au reusit ca echipă, răspunsul a fost unul aparent simplu: “Trebuie sa crezi în meseria ta! Nu e ușor să te dedici muncii în echipă; aceasta presupune încredere, răbdare, întelegere, să muncești cot la cot, să fii tolerant cu colegul tău și să împarți cu el orice leu”.

Mulți cred că o echipă înseamnă să îți înjumătățești veniturile, dar experiența a demonstrat că acestea cresc. Echipa îți oferă ocazia să crești învătând de la colegul tau, “furând” din experiența și tehnica lui. Mai mult decât atât, într-o echipă, șansele de a empatiza cu clientul sunt duble.

Trecând de la un exemplu de succes la altul, ne îndreptăm privirile către echipa anului 2015 – Ana Gajinschi si Bogdan Petrariu, care au subliniat și ei beneficiile muncii în echipă. Secretul lor este comunicarea continuă, dar în același timp ei spun că “este foarte important să știi când să taci și când să asculți” – atât colegul cât și clientul. De fiecare dată, cei doi încearcă să creeze o conexiune cu un potențial client, prezentându-se în fața acestuia relaxați, dând dovadă de profesionalism.

fidelia-casa-iasi-Munca-în-echipă-împarte-SARCINILE-și-dublează-REZULTATELE

La finalul întâlnirii, cei patru au transmis că “este important să fim uniți cu toții”, deoarece atât în echipa de doi cât și în echipa mare FideliaCasa, succesul înseamnă colaborare. Ganduri pozitive!!!

Concluzie: ECHIPA = O rețetă de succes verificată!