Miroslava depășește Iașul la numărul de locuințe noi

fidelia-casa-iasi-Miroslava-depășește-Iașul-la-numărul-de-locuințe-noiSituație paradoxală pe piața rezidențială a Iașului reieșită dintr-un studiu realizat de nivel național în domeniul imobiliar: comuna Miroslava depășește municipiul Iași la numărul de locuințe noi vândute pe parcursul anului 2014. Mai mult, comuna ”satelit” a Iașului ocupă locul 13 la nivel național în topul localităților cu cele mai multe vânzări de locuințe noi, în 2014 fiind livrate clienților 388 de case și apartamente.

Avantajele comunei Miroslava

Creșterea numărului de locuințe și apetitul dezvoltatorilor imobiliari din Miroslava este justificat de disponibilitatea și prețul accesibil al terenurilor din această localitate. Acest fapt se traduce prin locuințe mai ieftine oferite ieșenilor. De asemenea, un alt avantaj major al Miroslavei îl reprezintă infrastructura de care dispune comuna. Miroslava este situată la doar 3-4 kilometri de Iași iar peste 90 la sută dintre drumuri sunt asfaltate. De asemenea, toate satele din comună beneficiază de apă curentă, gaz, iluminat public și chiar canalizare, ceea ce face ca gradul de urbanizare al localității să fie unul destul de ridicat.

Oferta completă de case în Miroslava – la FideliaCasa

Dezvoltatorii imobiliari au dezvoltat cartiere întregi în comuna Miroslava, fie zone rezidențiale de blocuri noi, fie case individuale, case duplex sau înșiruite. Cele mai multe ansambluri sunt ridicate în localitățile Valea Adâncă, Miroslava, Horpaz și Valea Ursului. Structura noilor comunități este una formată din tineri cu studii în mare parte superioare și cu venituri peste medie. Dacă doriți să fugiți de agitația orașului dar în același timp să aveți toate beneficiile civilizației și vecini de calitate, atunci Miroslava poate fi o opțiune de luat în calcul. FideliaCasa, liderul pieței de real estate din Iași, are în ofertă toate proiectele rezidențiale importante din Miroslava. Cu o simplă vizită într-una din agențiile FideliaCasa veți primi informații complete despre proiectele imobiliare din zona comunei Miroslava și veți putea viziona casele și apartamentele dorite.