De 8 Martie sărbătorim Femeia!

Am intrat în fervoarea primăverii cu o campanie de suflet pentru a premia de această dată nu doar fidelitatea clienților noștri, ci și rafinamentul, sensibilitatea, tenacitatea, frumusețea: Femeia.

De la campanie la campanie observăm interesul și implicarea fiecărui participant și de fiecare dată rămânem plăcut impresionați de impactul acestora.

Știm cât de mult iubesc femeile florile, de aceea împreună cu Florăria Olireea am optat pentru un aranjament inedit, în perfectă armonie cu tonurile primăverii.

La fel de important pentru o femeie este să se simtă întotdeauna frumoasă, și ce putea fi mai potrivit dacă nu, un tratament corporal ICOONE, la Dermoesthetique, un tratament natural și delicat pentru piele ce se bazează pe o tehnologie fără durere și non-invazivă.

Celelalte două premii oferite de Vivid Bistraw și Filicori Zecchini Palas, vin tocmai în întampinarea marii noastre dileme: timpul, cu un răsfăț al papilelor gustative într-o atmosferă elegantă și relaxantă.

Aceste patru premii tentante au reprezentat miza jocului, iar pentru a intra în posesia lor s-au parcurs 3 pași simpli:
1.Like postare, Like paginii noastre oficiale;
2.Like & share partenerilor noștri:

  • Olireea
  • Dermoesthetique
  • Filicori Zecchini Palas
  • Vivid Bistraw

3.Mențiune într-un comentariu al premiului dorit și etichetarea a 3 femei (mama, bunica, prietena, sora).

Cei care au respectat regulamentul au intrat automat la extragerea prin random.org, în urma căreia am ales patru câștigătoare după cum urmează:

  1. Moldoveanu Elena – aranjament floral
  2. Cristina OG Florin – ședință corporală ICOONE
  3. Vladina Maria Baghiu – meniul zilei
  4. Roxana Pascu – prânz

Nu putem decât să vă mulțumim pentru implicare. Prin astfel de campanii ne propunem să fim cu un pas mai aproape de clienții noștri, să răspundem fidelității cu fidelitate și servicii de calitate.

Facebook 8 martie