Garsonierele și apartamentele cu două camere – preferate la închiriere

fidelia-casa-iasi-garsoniere-si-apartamente-de-inchiriatChiriașii preferă locuințele cu suprafețe mai mici, principala cauză fiind costurile lunare mai scăzute. Tendința aceasta se observă și pentru căutările de locuințe pentru închiriat din acest an, arată o analiză realizată de portalul de real-estate imopedia.ro. Astfel, mai bine de două treimi dintre cei care sunt în căutarea unei locuințe cu chirie în care intenționează să se mute la începutul toamnei preferă garsonierele și apartamentele cu două camere. Clienții sunt atrași atât de prețul mai scăzut de închiriere, cât și de faptul că întreținerea lunară este mai redusă decât în cazul unui spațiu locativ cu o suprafață mai mare.

Iulie, august și septembrie – lunile cu cele mai multe închirieri

Piața închirierilor de locuințe cunoaște spre sfârșitul verii și în prima parte a toamnei perioada cea mai aglomerată. Determinant este faptul că studenții care în toamnă vor veni la facultate își caută încă de pe acum un loc de cazare pentru anul universitar următor. De asemenea, mulți potențiali clienți vor să rezolve problema găsirii unei locuințe în marile orașe încă din timpul concediului pentru a nu fi presați de timp în perioada cazărilor studențești.

Cele mai multe oferte de închiriere din Iași sunt la Fidelia Casa

Cea mai mare companie imobiliară din Iași, Fidelia Casa, este soluția optimă pe care trebuie să o aveți în vedere dacă doriți să închiriați sau să oferiți spre închiriere un apartament sau o garsonieră în Iași. La Fidelia Casa găsiți cea mai bogată ofertă de apartamente oferite spre închiriere, ofertă care este actualizată zilnic. Prețurile sunt pentru orice buzunar și pornesc de la mai puțin de 150 euro pe lună pentru un apartament cu o cameră și de la 160 euro pe lună pentru apartamentele cu două camere.