Revigorare pe piața închirierilor de birouri

cladire-birou-iasiDacă sunteți în căutarea unui birou de închiriat este momentul să vă grăbiți. Statisticile din domeniul imobiliar arată nu doar un trend de creștere a chiriilor dar și un interes crescut din partea companiilor care vor să-și închiriere spații de lucru. Specialiștii din domeniul imobiliar susțin că, începând cu ultimul trimestru al anului 2014 și prima parte a anului 2015, prețul chiriilor au crescut la nivel național cu peste un procent iar estimările pentru acest an arată că cererea de birouri pentru 2015 va fi cu aproape 40% mai mare decât în 2013, ceea ce va face ca suprafața de birouri închiriată să ajungă la nivelul anului 2008, înainte de declanșarea crizei financiare la nivel global.

Birouri în Iași pentru orice buget

ovidiu-stoian, fidelia casaÎn portofoliul Fidelia Casa, cea mai mare si mai titrată agenție imobiliară din Iași, există în momentul de față zeci de oferte care pun la dispoziția antreprenorilor spații variate pentru amenajarea unui birou perfect. De asemenea, oferta Fidelia include birouri în toate cartierele Iașului și pe toate categoriile de preț.

”Cererea pentru birouri de închiriat a crescut constant pe parcursul anului 2014 iar trendul se menține ascendent și în acest an. Există în momentul de față clădiri de birouri care au rata de ocupare de 100%. În privința ofertei noastre, Fidelia Casa pune la dispoziția clienților o gamă completă de spații, de la birouri mici de aproximativ 20 de metri pătrați și până la spații generoase de sute sau chiar mii de metri pătrați care pot fi compartimentați după preferințele chiriașului. În privința prețurilor, acestea pornesc de la birouri sub 5 euro pe metru pătrat și până la spații de lux care depășesc suma de 10 euro pentru un metru pătrat”, a precizat Ovidiu Stoian, directorul Agentiei Fidelia Casa – Podu Roș.

Fidelia Casa – partenerul de încredere

Cu zeci de agenți care au experiență în domeniu de ani buni, Agenția Imobiliara Fidelia Casa este alegerea perfectă și partenerul de încredere al celor care caută un spațiu adecvat pentru afacerea proprie. La sediile Fidelia veți beneficia nu doar de cele mai variate si mai convenabile oferte, dar și de consultanță specializată oferită gratuit pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră.