Ai deja un credit Prima Casă? Îți poți lua acum o casă mai mare!

Dacă prima casa a fost o garsonieră, a doua casă ar putea fi un apartament de trei camere. Modificarile programului Prima Casa dau posibilitatea celor care au contractat deja un imobil prin credit garantat de catre stat să se răzgândească în privința alegerii făcute. De asemenea, cei care au contractat deja un credit Prima Casă însă nu-și mai pot achita creditul vor avea voie să-și cedeze împrumutul altei persoane care semnează contractul de creditare cu aceeași bancă.

Modificări importante la Prima Casă 2015

Așadar, conform modificarilor amintite, programul guvernamental s-a transformat, informal, in ”a doua casă”. Cei care visează acum la o casă mai mare pot contracta un împrumut garantat de către stat. Tot ce trebuie să facă este să-și vândă actuala casă chiar dacă au cumpărat-o în urmă cu mai puțin de cinci ani și să acceseze un nou credit guvernamental. Condiția e ca noua casă să fie mai mare sau mai scumpă. Noul program îi ajută doar pe tinerii care au beneficiat deja de programul Prima Casă. În schimb, creditul acordat inițial prin programul Prima Casă trebuie să fie lichidat până la data semnării contractului de vânzare cumpărare a noii locuințe sau să fie refinanțat prin noul credit acordat.

Toate celelalte condiții privind eligibilitatea în vederea contractării unui credit rămân valabile.

Programul guvernamental Prima Casa a fost lansat în 2009 iar până în prezent s-au alocat peste 130.000 de credite în valoare de peste 2,3 miliarde euro.

Sute de credite Prima Casă prin Fidelia Casa

Cu peste 12 ani de experiență în imobiliare, compania Fidelia Casa reprezintă un sprijin de nădejde pentru cei care vor să contracteze un credit garantat de către stat. Consultanții imobiliari ai agenției vă vor ajuta să găsiți cea mai bună variantă pentru viitorul dumneavoastră cămin.

compania-imobiliara-fidelia-casa-iasi-ciprian-diaconu”Compania Fidelia Casa a ajutat până în prezent sute de persoane care au contractat credite prin Prima Casă. Avem în portofoliul nostru mii de oferte, fie că vorbim despre apartamente, fie chiar de case al căror preț le face eligibile pentru cei care vor să contracteze un credit guvernamental”, a declarat Ciprian Diaconu, directorul Departamentului Case din cadrul companiei imobiliare Fidelia Casa.