Prețul imobiliarelor crește constant

fidelia-casa-iasi-Prețul-imobiliarelor-crește-constantAccesul facil la creditele imobiliare, corelat cu beneficiile programului Prima Casă, a făcut ca prețul proprietăților imobiliare să crească în prima parte a anului 2015. Potrivit portalului imobiliare.ro care a realizat o analiză a evoluției prețurilor din real estate, în primele șase luni din 2015, prețul mediu cerut pentru apartamentele disponibile la vânzare în întreaga țară s-a majorat cu 4,7%, de la 891 euro/mp în decembrie 2014, la 933 euro/mp în iunie 2015.

Efervescență pe piața construcțiilor rezidențiale

Încurajați de vânzările în creștere, dezvoltatorii imobiliari continuă să ridice noi proiecte imobiliare. Conform datelor furnizate de către Institutul Național de Statistică, în prima jumătate a anului 2015, volumul construcțiilor rezidențiale noi a crescut cu 12 procente față de perioada similară a anului trecut, creșteri de 3-4 procente înregistrându-se lunar. Se remarcă o efervescență puternică în zona Capitalei dar și în orașe precum Cluj, Brașov și Iași.

Sute de apartamente noi, fără comision, în oferta FideliaCasa

Nu doar construcțiile rezidențiale noi au cunoscut creșteri în 2015, dar și dorința ieșenilor de a-și cumpăra un apartament nou. Tocmai de aceea, pentru a veni în întâmpinarea clienților, FideliaCasa, cea mai mare companie imobiliară din Iași, a creat un departament dedicat special proiectelor rezidențiale noi. Pe www.fidelia-rezidential.ro găsiți toate ofertele noi din Iași adunate într-un singur loc. De asemenea, este important de știut că, dacă veți cumpăra un apartament nou prin FideliaCasa, sunteți scutiți de comisionul de agenție chiar dacă veți beneficia de întreg suportul celei mai profesioniste echipe de imobiliare din Iași. Astfel, veți fi însoțit în permanență la vizionări de un agent care vă va consilia pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare și veți beneficia în mod gratuit de consultanță juridică și de ajutor în întocmirea dosarului de creditare.