Locuiți la bloc? De astăzi, aveți drepturi în plus

compania-imobiliara-fidelia-casa-iasi-administratori-asociatiiLocuiți la bloc și plătiți lunar facturi consistente la asociația de proprietari fără să știți foarte bine pe ce se duc banii dumneavoastră? Ei bine, începând de astăzi, administratorii asociațiilor de proprietari sunt obligați prin lege să vă informeze privind veniturile și cheltuielile asociației de proprietari și să-și asume răspunderea pentru acest lucru. Noile prevederi sunt incluse în Legea 34/2015 care completează vechea Lege privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și a intrat în vigoare începând cu 15 martie 2015.

Ce atribuții noi au administratorii de asociații

Conform noilor prevederi legale, administratorii vor trebui să informeze trimestrial, în scris sau prin poșta electronică toți membrii asociației de proprietari cu privire la situația financiară a asociației, adică cheltuieli, venituri, încasări și plăți. Aceste informări vor trebui asumate sub semnătură proprie atât de administrator, cât și de președintele și cenzorul asociației.

Fidelia Casa – consultanță de top pentru imobiliare

Doriți să cumpărați sau să vindeți un apartament situat într-un bloc comun de locuințe? Trebuie să știți că aveți o mulțime de drepturi dar și obligații. Apelați cu încredere la consultații Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași și veți obține informații de calitate privind drepturile dumneavoastră. De asemenea, la noi găsiți cea mai variată ofertă pentru achiziția unui apartament în Iași. Profesioniștii Fidelia Casa vă stau zilnic la dispoziție într-unul dintre cele șase sedii ale agenției: Bulevardul Ștefan cel Mare, Păcurari, Alexandru cel Bun, Podu Roș, Tătărași și Carrefour Felicia.