Zonele Bucium, Copou și Păcurari – în topul căutărilor imobiliare pe google

fidelia-casa-iasi-case-terenuri-de-vanzare-in-Bucium-Pacurari-CopouCriteriile cele mai importante folosite de către ieșenii care vor să-și cumpere casă sau apartament în Iași sunt prețul, zona și modul în care arată proprietatea. Dacă prețurile și starea fizică a proprietății de tranzacționat sunt două variabile care țin de vânzători și de gustul cumpărătorului, zona în care este situat casa, apartamentul sau terenul este un factor care nu poate fi schimbat. Dar care sunt preferințele ieșenilor atunci când vine vorba să-și aleagă o proprietate de cumpărat?

Terenuri în Bucium, apartamente în Copou

Fidelia Casa vă prezintă o analiză a căutărilor imobiliare pe google, cel mai folosit motor de căutare. Criteriul folosit este cuvântul cheie care conține un termen imobiliar (de pildă apartament, casă, teren, imobil, etc), alăturat cuvântului Iași și numelui unui cartier.

Așadar, în căutările pe google.com, predomină cartierele Bucium, Copou și Păcurari. Buciumul conduce în topul căutărilor făcute de către cei care vor să-și cumpere terenuri, în timp ce Copoul este preferatul celor care vor apartamente. În schimb, zona Păcurari aparține celor care caută în mod special case și apartamente.

Mii de oferte imobiliare la doar un click distanță

Mediul online a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, motiv pentru care companiile din imobiliare încep să fie din ce în ce mai prezente cu portaluri și oferte atractive. Cu o prezentă de peste 12 ani pe piața de imobiliare, Fidelia Casa este compania cu cea mai variată gamă de oferte de case, apartamente și terenuri de vânzare în Iași și împrejurimi. Peste 2500 de anunțuri, cuprinzând proprietăți situate în toate cartierele, vă așteaptă zilnic pe www.fideliacasa.ro