S-a terminat criza în imobiliare! La Iași, locuințele nou construite ajung nivelul dinaintea crizei

fidelia-casa-iasi-S-a-terminat-criza-în-imobiliareVești bune din sectorul imobiliar la Iași. Conform unei analize realizate de Ziarul de Iași, anul 2015 are șansa să devină printre cei mai prolifici ani de după revoluție pe segmentul rezidențial. Anul de boom în imobiliare la Iași a fost 2009 când s-au finalizat aproximativ 1200 de locuințe noi. În acest an se preconizează a fi livrate aproape o mie de locuințe noi, însă analiza Ziarului de Iași susține că, în realitate, numărul construcțiilor noi din acest an îl poate depăși pe cel dinaintea crizei. Dacă în 2009 majoritatea construcțiilor erau case și vile, în acest an piața este invadată de apartamente noi. Majoritatea dezvoltatorilor și-au conturat strategia astfel încât să livreze apartamente și case care să se încadreze în limitările impuse de programul guvernamental Prima Casă.

Care sunt cele mai importante proiecte rezidențiale

Cel mai important dezvoltator ieșean are în plan să livreze în acest an circa 300 de apartamente în proiectele Concept Residence din Păcurari și Lazăr Residence din apropierea străzii Sfântul Lazăr. De asemenea, alte 160 de apartamente vor fi livrate în complexul Colina Însorită din Păcurari, iar în Tătărași, în apropierea supermarketului Lidl, vor fi livrate peste 170 de apartamente în complexul Newton Residence. Alte șapte blocuri urmează să fie construite în zona Galata și, de asemenea, alte zeci de apartamente vor fi livrate în complexul Exclusive Residence din Copou. După ce a construit un bloc în Păcurari, Fidelia Residence va livra în acest an un număr de 28 de apartamente în Tătărași, apartamente cu una, două, respectiv trei camere. Blocul cu patru etaje va beneficia de lift, finisaje la nivel superior și locuri de parcare subterană și supraterană.

Apartamente noi fără comision la Fidelia Rezidențial

Cea mai mare agenție imobiliară din Iași, Fidelia Casa, are un departament special creat pentru vânzarea de apartamente noi în Iași. Noul portal creat în acest sens, www.fidelia-rezidential.ro cuprinde într-un singur loc toate proiectele noi din Iași.

fidelia-casa-iasi-Tiberiu-Darie”La Fidelia, acordăm un interes deosebit clienților care vor să cumpere apartamente noi în Iași, de aceea am creat un departament special pentru a deservi nevoile lor. Apelând la Fidelia Rezidențial, clienții vor beneficia de toate serviciile oferite de către agenția noastră, vor primi oferta completă de apartamente noi pentru a-și putea alege cea mai bună variantă adaptată dorințelor și bugetului lor. De asemenea, dacă vor să facă un credit imobiliar, clienții noștri vor primi servicii complete și gratuite de consultanță în acest sens. Mai mult, pentru apartamentele noi, comisionul de agenție este zero”, declară Tiberiu Darie, manager Departament proiecte rezidențiale noi la Fidelia Casa.