Casă la preț de apartament? La Fidelia Casa găsești cele mai bune oferte

fidelia-casa-iasi-casa-sau-apartamentCaniculă, asfalt încins și aer irespirabil în apartament? Este momentul în care majoritatea oamenilor se gândesc la confortul de a sta pe o terasă răcoroasă sau la umbra unui copac relaxându-se după o zi de muncă. Pentru mulți însă, acesta rămâne doar un vis pe care îl consideră irealizabil gândindu-se la prețurile mari de achiziție a unei case cu o curte verde. În realitate însă, achiziția unei case nu este deloc un plan total de nerealizat. Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași și compania cu cele mai multe proprietăți de vânzare în portofoliu, vine cu vești excelente pentru cei care vor să dea viața zbuciumată de la bloc pe confortul unei case.

Casă și curte verde la prețuri foarte bune

Soluția este simplă: puteți să vă vindeți apartamentul și, cu banii obținuți să vă cumpărați propria casă. Chiar dacă pare incredibil, în portofoliul Fidelia Casa există variante de vile construite pe aproximativ 500 de metri de teren la prețuri care pornesc de la 40-50.000 euro, adică prețul unui apartament cu două camere într-o zonă semicentrală a Iașului. Mai mult, dacă pentru dumneavoastră distanța nu este o problemă, există și varianta să vă cumpărați o casă veche la țară, cu suprafață de teren mai mare și să vă mai rămână bani pentru renovarea completă a acesteia și chiar achiziția unei mașini. De asemenea, Fidelia Casa are și un program special creat persoanelor care doresc relocarea într-un loc liniștit, într-o localitate situată în apropierea Iașului. Prețurile pentru casele la țară pornesc de la 16500 euro pentru o casă bătrânească cu 1700 metri pătrați de teren situată în Rediu sau mai puțin de 20.000 euro pentru o casă în Voinești cu 1400 de metri pătrați de teren și un iaz cu pește în curte.

Decât stresat la oraș, mai bine fericit la casă

Dedicată mulțumirii clienților aflați în căutarea unui trai liniștiti la casă, Fidelia Casa Iași vine cu o ofertă unicat în Iași: vă vindeți apartamentul și vă cumpărați o casă iar comisionul de agenție îl plătiți o singură dată. Mai mult, devenind clientul Fidelia Casa obțineți reduceri consistente la servicii profesionale de mutări, mobilă de la Mobexpert, materiale de bricolaj și amenajări interioare. În plus, beneficiați în mod gratuit de cele mai profesioniste servicii de consultanță juridică oferite de juriștii Fidelia pentru ca tranzacția dumneavoastră să fie una sigură și fără bătăi de cap.