Cum poate evolua în timp prețul unui apartament nou

fidelia-casa-iasi-Cum-poate-evolua-in-timp-pretul-unui-apartament-nouPiața construcțiilor din România a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, campionul absolut fiind segmentul rezidențial nou. În egală măsură, a crescut și cererea de case și apartamente, susținută în primul rând de programul guvernamental Prima Casă. O întrebare pe care trebuie să și-o pună cumpărătorul de apartamente și case noi este cum își vor păstra valoarea în timp imobilele pe care le achiziționează acum. Astfel, este important ca achiziția unei locuințe să nu fie făcută doar după criteriul prețului și a zonei, ci și a evoluției pe care o poate avea în timp o asemenea proprietate, factor care poate fi prevăzut la semnarea contractului.

Piața abundă de oferte de apartamente noi. Ce face diferența?

Perioada de boom imobiliar în care s-a construit mult, iar prețurile urcau amețitor de la an la an, i-a făcut pe clienți să fie acum mult mai atenți cu banii proprii, dar și la aspectele calitative ale proprietății. Jucătorii din piața de imobiliare, chestionați de portalul de real-estate imopedia.ro, susțin că există câteva criterii care fac diferența între apartamentele noi și care, implicit, se vor reflecta în evoluția valorii acestora în timp.

Experiența dezvoltatorului imobiliar și recomandările clienților mulțumiți sunt aspecte care contează atunci când se alege o viitoare proprietate. Iar pentru ca aceasta să nu-și piardă valoarea în timp, este important de verificat calitatea materialelor folosite la construirea blocurilor noi (sunt de preferat brandurile de renume în domeniu) și calitatea execuției construcției care poate fi verificată în cartea construcției, în fotografii ale diverselor etape sau chiar în facturile de achiziție ale diverselor produse sau servicii. Astfel de elemente garantează calitatea locuinței pe termen lung.

Cele mai bune oferte de apartamente noi la Fidelia Rezidențial

Cea mai titrată agenție imobiliară din Iași, Fidelia Casa, a creat un departament special care tranzacționează apartamente noi în Iași. Fidelia Rezidențial adună într-un singur loc toate proiectele rezidențiale noi din Iași. Acest site pune la dispoziția ieșenilor interesați să cumpere un apartament nou sute de oferte în toate ansamblurile rezidențiale. Mai mult, consultanții Fidelia Rezidențial vă stau la dispoziție cu detalii complete privind calitatea construcției blocurilor noi din Iași, materialele folosite de fiecare dezvoltator, aspecte privind durabilitatea și profitabilitatea investiției într-un apartament nou. La Fidelia veți găsi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră pentru a putea decide în cunoștință de cauză. De asemenea, este important de menționat că, pe lângă compararea tuturor ofertelor rezidențiale noi din Iași, la Fidelia Casa veți beneficia în mod gratuit de consultanță juridică privind documentele proprietății, fapt care va garanta o tranzacție sigură. Iar dacă doriți să achiziționați un apartament nou prin credit bancar, tot Fidelia Casa vă va ajuta la întocmirea dosarului de credit. Toate acestea vă sunt oferite de către Fidelia Rezidențial în mod gratuit, pentru apartamentele noi contractate prin Fidelia Casa comisionul de agenție fiind zero.