Cum puteți deveni investitor în imobiliare cu doar câteva mii de euro

fidelia-casa-iasi-Cum-puteți-deveni-investitor-în-imobiliare-cu-doar-câteva-mii-de-euroInvestițiile speculative din perioada de boom imobiliar, în care marii investitori cumpărau proprietăți în speranța că le va crește prețul și le vor revinde cu un profit consistent, au dispărut odată cu criza din anii 2009-2011. În schimb, pe piața de imobiliare a apărut un nou tip de investitori, investitorii mici, care joacă un rol destul de important și care targhetează venituri pe perioade mai lungi de timp.

Devii proprietar cu doar câteva mii de euro

Portalul de real estate imopedia.ro a realizat o analiză din care reiese că oricine poate deveni investitor în imobiliare cu investiții minime, de doar câteva mii de euro. Astfel, investiții pot face nu doar cei care dispun de toți banii pentru cumpărarea unei proprietăți. Tot ce trebuie să faceți este să gândiți ca un om de business. De pildă, dacă aveți 5.000 euro, puteți contracta un credit pentru a vă cumpăra o garsonieră. Rata va fi de aproximativ 100 euro lunar, dar puteți încasa din chirie 200 euro pe lună. Peste 15-20 de ani, proprietatea va fi achitată la bancă, iar dumneavoastră rămâneți și cu garsoniera și cu profitul acumulat între timp. Iar dacă dispuneți de 50.000 euro ați putea cumpăra un apartament cu plata integrală. Însă, un investitor ar alege să folosească acești bani pentru avansul la creditul bancar care i-ar permite să cumpere trei apartamente pe care apoi să le închirieze și să obțină profit lunar.

Cele mai bune oferte pentru investiții imobiliare la Fidelia Casa

Cu o vechime pe piața de imobiliare de peste 13 ani, Fidelia Casa nu e doar cea mai mare companie de profil din Iași, dar și agenția care pune la dispoziția clienților cel mai mare portofoliu de oferte imobiliare. Pe site-ul agenției, www.fideliacasa.ro, găsiți aproximativ 2500 de proprietăți din care să o alegeți pe cea care corespunde gustului și bugetului dumneavoastră. Ofertele sunt actualizate zilnic, iar consultanții imobiliari de la Fidelia Casa vă stau la dispoziție cu sfaturi astfel încât să faceți alegerea corectă. De asemenea, apelând la Fidelia Casa, veți primi consultanță juridică gratuită pentru ca tranzacțiile dumneavoastră să fie sigure, iar dacă doriți să faceți un credit imobiliar, departamentul special creat în acest sens vă va ajuta să întocmiți dosarul necesar creditării.