Cum poți crește cu până la 30% prețul casei de vânzare? Aspectul exterior contează!

fidelia-casa-iasi-Cum-poți-crește-cu-până-la-30-la-suta-prețul-casei-de-vânzare-Aspectul-exterior-conteazăAveți o casă de vânzare? E bine să țineți cont de niște aspecte simple dacă intenționați să obțineți un preț bun pe ea. Exteriorul este un element extrem de important deoarece o imagine plăcută a proprietății se va remarca din multitudinea de oferte de pe piață și se va vinde mai bine. Specialiștii în imobiliare din Statele Unite au analizat rolul pe care exteriorul unei case îl are în prețul de vânzare și în decizia cumpărătorului. Denumit în literatura de specialitate ”curb appeal”, exteriorul joacă rolul unui ambalaj al unui produs oarecare iar specialiștii din SUA susțin că valoarea unei proprietăți poate urca cu până la 30% dacă aceasta are un aspect exterior atractiv.

Mici trucuri pentru un preț mai bun de vânzare

Evident, exteriorul unei case este primul contact pe care potențialii cumpărători îl au cu imobilul. Prima impresie joacă un rol foarte important și va determina atitudinea clienților față de întreaga proprietate.

Pentru îmbunătățirea aspectului exterior, se pot face mici lucrări de reparații, înainte de a scoate casa la vânzare – o zugrăveală proaspătă schimbă simțitor imaginea, o grădină cu gazonul îngrijit și cu copacii tăiați bucură ochii unui vizitator. Înainte de orice vizionare, specialiștii ne sfătuiesc să avem în vedere o minimă curățenie, astfel încât curtea să nu pară dezordonată (strângerea uneltelor sau a lucrurilor personale, măturarea aleilor). Același lucru este recomandat și la interior: atunci când aveți o vizionare este bine ca proprietatea să fie curată iar obiectele personale aranjate cu grijă și, de preferat, departe de ochii vizitatorilor care vor să vadă în casa dumneavoastră viitorul lor cămin.

Consultanță și servicii ireproșabile de la FideliaCasa

Aveți o proprietate la vânzare sau doriți să cumpărați una? Cea mai mare companie imobiliară din Iași, FideliaCasa are soluția cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră. O echipă de peste 50 de agenți profesioniști vor face tot posibilul pentru ca proprietatea dumneavoastră să-și găsească cumpărător și să obțineți un preț corect. De asemenea, profesioniștii de la FideliaCasa vă vor consilia în orice etapă privitor la vânzarea imobilului: să vă evaluați corect proprietatea, să vă puneți actele în ordine pentru a oferi încredere unui potențial cumpărător și multe altele. Iar ulterior, tot FideliaCasa se va ocupa ca proprietatea dumneavoastră să fie foarte bine promovată astfel încât să-și găsească cât mai repede un nou proprietar.