Modificări de ultimă oră la programul Prima Casă

fidelia-casa-iasi-Modificări-de-ultimă-oră-la-programul-Prima-CasăÎncepând cu luna octombrie 2015, programul guvernamental Prima Casă, prin care statul garantează creditele destinate achiziționării de locuințe, primește un upgrade care oferă beneficii suplimentare celor care vor să-și cumpere o proprietate. Principala modificare intrată în vigoare, de altfel anunțată de ceva timp, îi vizează pe tinerii care deja au achiziționat o locuință prin Prima Casă însă doresc acum o casă mai mare. Aceștia vor putea să-și vândă prima proprietate, să-și lichideze creditul inițial și să achiziționeze apoi o locuință mai mare sau mai scumpă care va beneficia de aceleați condiții de finanțare.

Alte modificări în ajutorul celor cu credite

De asemenea, tot de la începutul lunii octombrie au intrat în vigoare alte modificări care vizează persoanele care deja sunt beneficiarele unui astfel de credit. Astfel, perioada de executare a garanțiilor și a perioadei în care beneficiarii pot plăti ratele restante a fost majorată. De asemenea, este de menționat că plafonul destinat garantării creditelor Prima Casa se va majora cu toate sumele provenite fie din rambursarea anticipată a creditelor, fie din lichidarea creditelor inițiale în vederea cumpărării unei locuințe mai mari.

Consultanță gratuită pentru credite la FideliaCasa

Doriți să vă achiziționați un apartament sau o casă prin programul PrimaCasă? Nu uitați că aveți alături FideliaCasa, cea mai mare și cea mai serioasă agenție imobiliară din Iași, la care găsiți servicii complete în domeniul imobiliar. FideliaCasa are cea mai bogată ofertă de proprietăți scoase la vânzare unde vă puteți găsi casa dorită. Mai mult, pe lângă consultanța pentru a vă găsi cea mai bună locuință, la FideliaCasa găsiți ajutor și în întocmirea dosarului de credit. Scăpați astfel de zile întregi pierdute pe la bănci și stresul generat de birocrația necesară contractării unui credit imobiliar. Iar dacă optați pentru un apartament nou în Iași, primiți serviciile de înaltă calitate de la Fidelia fără să aveți nici un cost suplimentar, comisionul de agenție fiind zero.