Prețurile lunii la FideliaCasa

fidelia-casa-iasi-Prețurile-lunii-la-FideliaCasaSunteți în căutarea unei garsoniere sau a unui apartament în Iași? Dacă da, trebuie să știți că FideliaCasa are cea mai bogată ofertă de proprietăți scoase la vânzare. Pe site-ul companiei, fideliacasa.ro, sunt listate peste 2200 de imobile care își așteaptă viitorii proprietari. Consultanții FideliaCasa vă stau la dispoziție cu informații complete despre apartamentele și casele de vânzare pentru ca dumneavoastră să puteți lua cea mai bună decizie de cumpărare. Prețurile proprietăților sunt pentru toate bugetele, de la variante destinate familiilor cu buget redus, până la proprietăți de lux situate în zone exclusiviste. Vă prezentăm mai jos care sunt minimele și maximele prețurilor pentru garsoniere și apartamente.

Garsoniere de la 14.500 euro

Cea mai ieftină garsonieră aflată de vânzare la FideliaCasa se află în zona Frumoasa-Bucium, are 18 metri pătrați utili, este mobilată parțial și costă doar 14.500 euro. O altă variantă ieftină care costă 18.500 euro este o garsonieră de 23 mp aflată în zona Gara Internațională, complet renovată. Cea mai scumpă garsonieră din oferta FideliaCasa, la 29.000 euro, o găsim în Tătărași, are 33 mp utili și este dotată cu tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie, faianță, parchet, fiind mobilată și utilată complet.

În cazul apartamentelor cu două camere, prețurile încep de la 23.000 euro pentru un apartament simplu de 30 mp în Tătărași, 25.000 euro pentru unul de 31 mp utili în Podu Roș – Cantemir. La cealaltă extremă găsim un apartament cu două camere la 72.000 euro, într-un bloc recent construit din Tătărași, cu suprafața de 68 mp și care beneficiază de toate îmbunătățirile. Cel mai scump apartament cu două camere costă 85.000 euro, este situat în Copou într-un bloc nou și beneficiază de amenajări complete de lux.

Care sunt prețurile la 3, 4 și 5 camere

În cazul apartamentelor de trei camere, cele mai ieftine se găsesc tot în zona Tătărași, unde 44 mp utili costă 25.999 euro având amenajări decente și tâmplărie termopan, în timp ce unul de 58 mp utili în Podu Roș ajunge la 29.500 euro.

La polul opulenței, cel mai scump apartament cu trei camere situat în centrul Civic costă 230.000 euro și are 100 utili, la care se adaugă o terasă de 100 mp și o boxă de 20 mp. Apartamentul este de lux, fiind dotat cu lift până în apartament, încălzire în pardoseală, jacuzzi și este complet mobilat și utilat cu produse de lux.

În cazul apartamentelor cu patru camere, cele mai ieftine se găsesc în Tomești, unde pentru 94 mp utili și dotări decente, centrală proprie, tâmplărie PVC, pachet și gresie plătiți doar 36.000 euro.

Dacă dispuneți de bani și doriți un apartament cu patru camere situat în zona Centrului Civic, puteți scoase din buzunar până la 200.000 euro.

În cazul apartamentelor cu cinci camere, prețurile încep de le 55.000 euro pentru o proprietate de 82 mp utili situată în zona Țigarete și merg până la prețul de 205.000 euro pentru un apartament cu cinci camere, 180 mp utili complet modernizat, situat în zona Copou.