Brokerul imobiliar – o profesie pentru o viață, nu un job de o vară

fidelia-casa-iasi-Brokerul-imobiliar-o-profesie-pentru-o-viață-nu-un-job-de-o-varăÎn ciuda faptului că imaginea agentului imobiliar a fost asociată în trecut cu cea a unei persoane care câștigă bani mulți fără prea multă muncă, în ultimii ani breasla brokerilor imobiliari s-a profesionalizat și doar agenții bine pregătiți au rezistat crizei imobiliare. Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași și una dintre cele mai puternice companii imobiliare din România, este unul dintre promotorii profesionalizării profesiei de broker imobiliar. Valorile companiei, printre care se numără respectul față de client, performanța prin muncă în echipă, transparența informației și a acțiunii, demnitate, inițiativa și puterea de a învinge au făcut ca Fidelia Casa să cunoască o creștere constantă chiar și în perioada crizei imobiliare din anii 2009 – 2012.

Calificare la locul de muncă

Pentru a deveni membru al echipei Fidelia Casa, nu aveți nevoie de studii de specialitate într-un anumit domeniu, ci doar de determinarea de a reuși, de puterea de a empatiza cu clienții și de dorința de a deveni mereu mai bun. Fidelia Casa a fost în cei 13 ani de existență o pepinieră pentru cei mai buni agenți imobiliari din Iași și chiar din România. Aceasta pentru că Fidelia investește constant în pregătirea teoretică, practică și chiar în dezvoltarea personală a propriei echipe. Alăturați-vă celor peste 50 de brokeri imobiliari de la Fidelia și veți beneficia de cursuri de vânzări, cursuri de negociere, pregătire continuă în privința legislației din domeniul imobiliar, analize privind tendințele pieței imobiliare și toate tehnicile care vă vor transforma într-o persoană de succes.

Momentul dumneavoastră e acum!

Dacă sunteți în căutarea drumului în viață, dacă nu sunteți mulțumit de actualul job și doriți noi provocări, dacă considerați că ați putea câștiga mai mult prin propria dumneavoastră muncă, acum e momentul să acționați! În această perioadă, Fidelia Casa recrutează persoane care doresc să facă carieră în domeniul imobiliar. Avem nevoie doar să fiți determinat și să doriți să faceți performanță! De restul se ocupă Fidelia!

Nu contează că sunteți prea tânăr sau că deja sunteți de mulți ani în câmpul muncii pentru că noi apreciem atât entuziasmul, cât și experiența.

Mai multe detalii puteți obține la adresa de mail resurse.umane@fideliacasa.ro sau la numărul de telefon 0754.385.385.