Trei idei de amenajare care cresc valoarea locuinței dumneavoastră

fidelia-casa-iasi-Trei-idei-de-amenajare-care-cresc-valoarea-locuinței-dumneavoastrăAtunci când doriți să renovați apartamentul sau casa proprie ar fi bine să aveți în vedere investiții care să crească valoarea proprietății și care se pot reflecta ulterior în prețul de vânzare al acesteia. Deși nu sunt spectaculoase, anumite investiții cresc valoarea locuinței și reprezintă un atu în fața potențialilor cumpărători, susțin specialiștii în imobiliare citați de imopedia.ro.

Cum să investiți inteligent

Printre cele mai bune investiții realizate la blocurile vechi se numără reparația terasei, aspect care va îmbunătăți atât calitatea vieții dumneavoastră dar va fi și un punct pozitiv pentru potențialii cumpărători. De asemenea, în cazul caselor mai vechi, schimbarea acoperișului are un rezultat vizibil și îmbunătățește mult aspectul proprietății.

Un alt aspect care nu trebuie neglijat atunci când faceți amenajări este ușa de la intrare. Cu un rol estetic aparent lipsit de importanță, ușa de la intrare este cea care creează prima impresie. Fie că vorbim de un apartament la bloc sau de o casă cu grădină, ușa de la intrare reprezintă primul contact pe care îl are un vizitator cu locuința. Schimbarea ușii învechite îmbunătățește aspectul exterior al căminului, fiind o bilă albă în ochii potențialilor cumpărători.

Un al treilea element care contează în ochii eventualilor clienți este parchetul de lemn masiv. Deși este o investiție mai costisitoare decât cea în plăci de ceramică și necesită un pic mai multă atenție, parchetul de lemn masiv oferă un plus de eleganță căminului, crescându-i totodată valoarea. Potrivit producătorilor din acest domeniu, cel mai vândut rămâne parchetul de stejar masiv, însă sunt apreciate și calitățile parchetului de nuc, de cireș sau de paltin, cele mai multe nemulțumiri fiind legate de cel de bambus.

Reduceri consistente pentru clienții Fidelia Casa

Amenajările interioare pot fi destul de costisitoare. De cele mai multe ori, cele mai importante costuri în amenajarea locuinței se fac imediat după achiziția casei deoarece noii proprietari doresc să o igienizeze și să o transforme după bunul lor plac. Dacă faceți parte dintre cei care doresc să-și achiziționeze o locuință, trebuie să știți că Fidelia Casa este alegerea ideală. Pe lângă faptul că este compania imobiliară cu cel mai mare portofoliu de proprietăți aflate la vânzare din care puteți alege casa ideală pentru dumneavoastră, la Fidelia găsiți un departament de creditare care vă ajută în mod gratuit cu întocmirea dosarului de credit. Mai mult, clienții Fidelia Casa primesc gratuit un card care le oferă discounturi generoase la amenajările interioare ulterioare. Astfel, posesorii cardului Fidelia Club au zece procente reducere la mobilierul de la Mobexpert, zece procente la ceramica de calitate de la SuperCeramica, cinci procente la materialele de bricolaj de la Praktiker și 30% la servicii profesionale de mutări oferite de CargoMan și multe alte beneficii.