Vreți un credit Prima Casă? E momentul să vă grăbiți!

fidelia-casa-iasi-credit-prima-casaDoriți să cumpărați un apartament sau o casă în Iași apelând la programul guvernamental Prima Casă? În cazul acesta este momentul să vă grăbiți și să contractați un astfel de credit în perioada imediat următoare deoarece banii pentru programul Prima Casă sunt pe terminate. Brokerii de credite, citați de portalul de real estate imobiliare.net, spun că luna viitoare băncile ar putea rămâne fără fonduri pentru acest tip de credite.

Se termină programul Prima Casă?

Există, de asemenea, tot mai multe semnale care conduc la ideea că programul guvernamental Prima Casă este pe sfârșite. Până în prezent, Guvernul nu a dat niciun semn că va aloca sume suplimentare pentru garantarea creditelor imobiliare. În plus, guvernatorul BNR a declarat că autoritățile trebuie să se uite cu atenție la acest program, deoarece contribuie la creșterea creditării imobiliare, care trebuie ținută sub control. Pentru cei care au apucat deja să-și cumpere o locuință, programul Prima Casă a fost un ajutor de nădejde. Avansul mai mic decât la un credit normal și dobânzile reduse au făcut ca numărul creditelor prin programul Prima Casă să urce cu 40% în primele șase luni, comparativ cu aceeași perioadă din 2014. Din 2009 și până în momentul de față au fost acordate un număr de 148.500 de credite.

Vreți un apartament cu credit? Fidelia Casa vă este partenerul de nădejde

Dacă sunteți pe punctul de a vă cumpăra un apartament sau o casă în Iași, cea mai mare companie imobiliară cu capital privat din România vă stă la dispoziție. La Fidelia Casa găsiți mii de oferte actualizate zilnic pentru a vă putea alege proprietatea la care visați. De asemenea, pentru a vă veni în ajutor, Departamentul de Creditare al companiei Fidelia Casa vă va ajuta în mod gratuit să identificați cel mai avantajos credit imobiliar și să întocmiți dosarul de creditare.